Απολύτως δικαιολογημένα τα χαμόγελα για τους αδελφούς Νίκο και Γιώργο Παπαγεωργίου από τις εκατοντάδες των επιτυχόντων στα ΑΕΙ , μαθητών τους στον φροντιστηριακό οργανισμό “ΦΑΣΜΑ Group” που διευθύνουν.

Η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Πανεπιστήμια της χώρας επιβεβαίωσε και τυπικά το θετικό εκπαιδευτικό έργο που παράγεται, στον  φροντιστηριακό οργανισμό«ΦΑΣΜΑ Group» που διευθύνουν, με εκ του αποτελέσματος επιτυχία, οι συμπατριώτες μας (σ.σ. από το Νεοχώρι Οινιαδών) Νίκος και Γιώργος Παπαγεωργίου.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις κάρτες που ακολουθούν, δεκάδες είναι οι επιτυχόντες σε «περιζήτητες» σχολές (Ιατρική, Πολυτεχνικές,  Νομική, Στρατιωτικές, Πληροφορικής κλπ.), οι οποίοι είχαν επιλέξει για τη διαγωνιστική τους προετοιμασία τον φροντιστηριακό οργανισμό   «ΦΑΣΜΑ Group»! ενώ συνολικά οι επιτυχόντες ξεπερνούν τους 200!

Μια επιτυχία που προφανώς είναι το αποτέλεσμα της μεθοδικής και απόλυτα προγραμματισμένης προετοιμασίας, μέσω σύγχρονων μεθόδων διδασκαλίας, που ειδικά φέτος λόγω της COVID-19, το επιστημονικό προσωπικό των φροντιστηρίων «προσάρμοσε» σε «χρόνο dt» το πρόγραμμα σπουδών στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Οι εκπαιδευτικές δομές του φροντιστηριακού οργανισμού «ΦΑΣΜΑ Group» λειτουργούν σε Πετρούπολη, Περιστέρι και Ίλιον