Ξεκίνησε η διαδικασία δημοπράτησης συμπληρωματικών εργασιών στην κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου που θα αφορούν την τοποθέτηση σκίασης (πέργκολες) και ανάπτυξη πρασίνου.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 200.000€ και εάν δεν υπάρξουν εμπλοκές στη δημοπράτηση αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του καλοκαιριού.

Ευχή όλων είναι οι παρεμβάσεις που σχεδιάστηκαν να “ανατρέψουν” την σημερινή εικόνα της κεντρικής πλατείας.

Ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Σπύρος Διαμαντόπουλος σε ανάρτησή του για τη δημοπράτηση αυτού του έργου σημειώνει: “Συνεχίζουμε την παραγωγή έργου.

Δημοπρατούμε την κεντρική πλατεία Μάρκου Μπότσαρη και προχωράμε τις μελέτες για την δημοτική Πινακοθήκη.

Η πλατεία δεν θα μπορούσε να μείνει ως έχει.

Ούτε μπορούν να γίνουν πολλές παρεμβάσεις καθώς δεν επιτρέπεται κιόλας. Πέργκολες και πράσινο να αναβαθμιστεί αισθητά είναι ο στόχος.

Και με την ολοκλήρωση του μουσείου της πινακοθήκης θα έχουμε αυτό που μας αξίζει.