Πραγματοποιήθηκε σήμερα 28/04/2021 Γενική Συνέλευση με θέμα την μετατροπή ουσιαστικά του Γ.Ν. Αιτ/νιας- Ν.Μ. Μεσολογγίου σε Εμβολιαστικό Κέντρο και τα προβλήματα που αυτό προκαλεί στη Δημόσια Υγεία.

Αποφασίστηκε η συνέχιση της ενημέρωσης της τοπικής κοινωνίας για την υποβάθμιση του ρόλου του Νοσοκομείου, η ενημέρωση των βουλευτών του Νομού και Συνέλευση-κινητοποίηση την Τετάρτη 05/05/2021 και ώρα 08:00 π.μ. στον προαύλιο χώρου του Νοσοκομείου.

 

Γ. Αναγνωστόπουλος: Να μην διασαλευτεί η ομαλή λειτουργία του νοσοκομείου 

Για τη λειτουργία οχτώ εμβολιαστικών γραμμών από το πρωί της Τετάρτης 5/5 στο νοσοκομείο Μεσολογγίου απαιτείται και το ανάλογο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Κάτι που εκ των πραγμάτων είναι αδύνατο, χωρίς την ταυτόχρονη διασάλευση της ομαλής λειτουργίας του νοσοκομείου, εάν δεν υπάρξει άμεση ενίσχυση.

Αρκεί να επισημανθεί ότι για την Τετάρτη 5/5 έχουν “κλειστεί” περισσότερα από 500 ραντεβού για εμβολιασμό.

Κατά συνέπεια επιβάλλεται οι υπεύθυνοι για τον εμβολιαστικό σχεδιασμό να λάβουν υπόψη τους αυτή την παράμετρο δηλαδή να μην διασαλευτεί η ομαλή λειτουργία του νοσοκομείου” μας μετέφερε ο διευθυντής του ΚΥ Αιτωλικού, Γιάννης Αναγνωστόπουλος που συμμετείχε στην συνέλευση.