Την Κυριακή 04/09/2022 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού “Ισχυρός Δήμος, Δυνατές Κοινότητες, Ευημερία Πολιτών” με επικεφαλής την δικηγόρο, Όλγα Δασκαλή. 

 

Πολίτες από όλες τις Κοινότητες του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συνδυασμού και έδειξαν με την πολυπληθή παρουσία τους, ότι είμαστε έτοιμοι ως κοινωνία, για την επιβεβλημένη αλλαγή πορείας του Δήμου.

Η Όλγα Δασκαλή αναφέρθηκε στις αρχές και τις γενικές κατευθύνσεις του Συνδυασμού. Σημείωσε, ότι η Δημοτική Αρχή που θα αναδειχθεί στον Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές τον Οκτώβριο του 2023, καλείται να εργαστεί μεθοδικά και με ξεκάθαρη στοχοθεσία.

Εξήγησε ότι ο Συνδυασμός ξεκινά σε αυτή την χρονική περίοδο την προετοιμασία και συνάμα τον προεκλογικό του αγώνα, διότι στόχος είναι να γνωρίσει διεξοδικά τα προβλήματα του τόπου, να καταρτίσει εφαρμόσιμες λύσεις και η πρώτη μέρα στο Δημαρχιακό Μέγαρο μετά τις εκλογές, να είναι μέρα δουλειάς και όχι γνωριμίας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ ΔΑΣΚΑΛΗ. 

Στη συνάντηση ανέπτυξαν ορισμένες σκέψεις τα μέλη και υποστηρικτές του Συνδυασμού: Γιώργος Λαμπρόπουλος, Νίκος Σταμάτης, Άντα Χαλαζιά, Ιάκωβος Παλαιολόγος, Γιάννης Τζακώστας, Σπύρος Κιτσινέλης και Γιούλη Μενουδάκου.

Ανάλογες συναντήσεις θα γίνουν στη Δημοτική Ενότητα Αιτωλικού και Οινιαδών.


Το κείμενο  αρχών του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού “Ισχυρός Δήμος, Δυνατές Κοινότητες, Ευημερία Πολιτών”