Με γραπτή του δήλωση ο πρώην αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Μεσολογγίου, Νίκος Σπανός διατυπώνει μια σειρά ερωτημάτων για την οικονομική διαχείριση της επιχείρησης που, όπως υποστηρίζει, έχει ως αποτέλεσμα να μένουν απλήρωτοι εδώ και τρεις μήνες οι εργαζόμενοι στα ΚΔΑΠ.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Σπανού:

“Κύριε πρόεδρε της κοινωφελούς επιχείρησης του δήμου Ιεράς πόλεως Μεσολογγίου και

Κυρία μη νόμιμη εκπρόσωπο των εργαζομένων της κοινωφελούς επιχείρησης.

Σας ρωτώ και περιμένω τις απαντήσεις σας, Κύριε πρόεδρε οι εργαζόμενοι στα κδαπ είναι απλήρωτοι Οκτώβριο, Νοέμβριο και τελειώνει ο Δεκέμβριος.

Είναι παραμονές Χριστουγέννων  οι εργαζόμενοι έχουν ανάγκες και οικογένειες.

Το μόνο που δεν ισχύει, σαν δικαιολογία, είναι ότι ψάχνεται να πάρετε χρήματα από το Δήμο γιατί ακόμη δεν έχουν έρθει τα χρήματα από την Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Διαχειριστήκαμε πολλά χρήματα και θα μπορούσατε να έχετε κρατήσει στους μισθούς των εργαζομένων, αφού έχει ξαναγίνει να καθυστερούν τα χρήματα για τα κδαπ, όμως οι συναυλίες προηγούνται των εργαζομένων για εσάς…

Τα χρήματα του βοήθεια στο σπίτι τα κρατήσετε και καλά κάνατε για τους εργαζόμενους του εν λόγω προγράμματος, γιατί η μη νόμιμη εκπρόσωπος ενδιαφέρεται μόνο για αυτό το κομμάτι.

Επίσης από ότι βλέπω στη Διαύγεια οι εργαζόμενοι στο γραφείο της κοινωφελούς είναι τακτοποιημένοι μέχρι και το Νοέμβριο. Φαντάζομαι…….και εσείς κύριε πρόεδρε τα χρήματά σας θα τα έχετε πάρει….. γιατί δεν τα εμφανίζεται πουθενά στην διαύγεια αλλά βέβαια δεν έχετε πάρει έγκριση για να τα λαμβάνετε από πουθενά και αυτά έχουν μία διαδρομή από το λογαριασμό της επιχείρησης στο λογαριασμό το δικό σας.

Κυρία μη νόμιμη εκπρόσωπος των εργαζομένων της κοινωφελούς γιατί δεν βγαίνετε με ανακοινώσεις να υπερασπιστείτε τους συνάδελφούς σας Στα ΚΔΑΠ;

Μήπως είναι ξεχωριστό κομμάτι αυτό από το βοήθεια στο σπίτι. Κάντε μία ανακοίνωση υποστήριξης για τον πρόεδρο σας, το έχει ανάγκη, βάλτε τα φερέφωνα σας να το κάνουν κοινοποίηση ξέρουν αυτοί ή δεν σας ενδιαφέρουν οι εργαζόμενοι της δομής των κδαπ;

Βέβαια ορισμένοι υπάλληλοι από αυτούς μπορεί να είναι τακτοποιημένοι γιατί οι πληρωμές γίνονται από τον πρόεδρο και τα γνωρίζει μόνο ο ίδιος.

Υ.Γ.  Πού είναι ο σεβασμός το δίκαιο και η εμπιστοσύνη όπως αναφέρει φερέφωνο σας;

Κύριε πρόεδρε είδα σας ενόχλησε η ανάρτηση μου για την αναξιόπιστα σας σε δικό σας δημοσίευμα που υποσχεθήκατε για τον διαχειριστικό έλεγχο και αντι να απαντήσετε εσείς βάλατε την μη νόμιμη εκπρόσωπο των εργαζομένων να το κάνει και τα φερέφωνα σας να κοινοποιούν την απάντηση της.

Αρκετά η σιωπή σας, μιλήστε, απαντήστε, διαφορετικά παραιτηθείτε ή καλέστε άμεσα διαχειριστικό έλεγχο στην επιχείρηση γιατί όσο είστε εκεί τα καλύπτετε.

Ομως έχει ο καιρός γυρίσματα.

Η   ΣΙΩΠΗ   ΣΑΣ   ΚΑΤΙ   ΚΡΥΒΕΙ.”