Ένα ασυνήθιστο στιγμιότυπο συνέβη χθες μετά την ολοκλήρωση της ενημέρωσης του Υπουργού Υποδομών, Κώστα Καραμανλή για το έργο της οδικής σύνδεσης Βόνιτσας- Λευκάδας.

Όπως, λοιπόν, συνηθίζεται οι παριστάμενοι φωτογράφοι ζήτησαν να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες του Υπουργού με τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών.

Κι ενώ υπήρξε ο συνηθισμένος “διαγκωνισμός” των παραγόντων ο Κώστας Καραμανλής άρχισε φωναχτά να αναζητά τον αντιπεριφερειάρχη Θανάση Μαυρομμάτη για να “μπει στο κάδρο”! “Που είναι ο Μαυρομμάτης?” φώναξε για να συμπληρώσει: “Το έργο μπορεί να γίνεται με την επίβλεψη του Υπουργείου,αλλά η Περιφέρεια το πληρώνει!”

Η κίνηση αυτή του κ. Καραμανλή μόνο ασχολίαστη δεν μπορεί να μείνει καθώς δηλώνει τον πολιτικό πολιτισμό που τον διέπει και ταυτόχρονα αναδεικνύει ότι ο Θανάσης Μαυρομμάτης ως Αντιπεριφερειαρχης Υποδομών μόνο άγνωστος δεν είναι στο “προϊστάμενο” υπουργείο!

Άλλωστε εντός του καλοκαιριού θα υπάρξει εκτενής παρουσίαση των έργων που εκτελούνται αλλα και αυτων που πρόκειται πρόκειται άμεσα να ξεκινήσουν στη Δυτ. Ελλάδα, με την συνεργασία Υπουργείου και Περιφέρειας.