Την μεγαλύτερη προεκλογική του συγκέντρωση, στο Αγρίνιο, στην πολύχρονη πολιτική του διαδρομή πραγματοποίησε χθες ο Μάριος Σαλμάς.

Χιλιάδες πολίτες γέμισαν το “Κοράλι”, αποδεικνύοντας τους ισχυρούς δεσμούς του Μάριου Σαλμά με την τοπική κοινωνία.

 

Χαρακτηριστικές ήταν οι εικόνες με τα παρκαρισμένα ΙΧ να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων στην Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων, έξω από το “Κοράλι”.

Ο  Μάριος Σαλμάς παρουσία πλήθους κόσμου αλλά και των δημάρχων Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου, Αστακού Γιάννη Τριανταφυλλάκη, Ναυπάκτου Βασίλη Γκίζα, Αμφιλοχίας Γιώργου Κατσούλα, του πρόεδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Δημητρίου Νικάκη, του Προεδρου του Ιατρικού Συλλόγου Γιώργου Αγραφιώτη, του αντιπεριφερειάρχη Λάμπρου Δημητρογιάννη, του διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Νίκου Κατσακιώρη και πολλών άλλων
εξεχουσών προσωπικοτήτων, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα επανεκλογής του Κυριάκου
Μητσοτάκη την ερχόμενη Κυριακή.

Έκανε εκτενή αναφορά στο κυβερνητικό έργο και συγκεκριμένα στα διεθνή θέματα, στην ενίσχυση της άμυνας της χώρας, στην άριστη διαχείριση του μεταναστευτικού, καθώς επίσης και των σημαντικών παρεμβάσεων στην οικονομία, αλλά και το ψηφιακό κράτος. Ανέφερε, ότι οι συνθήκες που αντιμετώπισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ήταν πρωτόγνωρες και τις διαχειρίστηκε με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, διατηρώντας την κοινωνική συνοχή.

Αναφέρθηκε στο έργο του, από τις θέσεις που ανέλαβε τόσο για την Ελλάδα, αλλά και για το νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Αφού ευχαρίστησε όλους για την συγκλονιστική αυτή συγκέντρωση, δεσμεύτηκε ότι την επόμενη τετραετία, θα δώσει έμφαση στην αναθεώρηση των πολιτικών στην αγροκτηνοτροφία και στον πρωτογενή τομέα αλλά και στην αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στο νομό.