Ενθουσιώδης ήταν η υποδοχή της Φωτεινής Παντιώρα από πλήθος κόσμου στην Αμφιλοχία, την Τετάρτη το απόγευμα στην ομιλία της που πραγματοποιήθηκε στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας αφού προηγουμένως ευχαρίστησε τον κόσμο για το δυναμικό παρών και τη στήριξή τους, αναφέρθηκε εκτενώς στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τονίζοντας ότι από τις 22 Μαΐου, οι πολίτες θα νιώσουν ότι έχουν δίπλα τους μια κυβέρνηση που νοιάζεται για τους ίδιους.

Η Φωτεινή Παντιώρα δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα μείζονα ζητήματα της Αιτωλοακαρνανίας, επισημαίνοντας ότι από την επόμενη των εκλογών με τη νέα προοδευτική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, θα υπάρξει στήριξη του αγροτικού και κτηνοτροφικού κόσμου, ενίσχυση των νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου με υγειονομικό προσωπικό, στήριξη των πανεπιστημιακών τμημάτων Αιτωλοακαρνανίας και υλοποίηση έργων υποδομών.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι η περιοχή του Βάλτου είναι από τις πιο υποβαθμισμένες περιοχές του νομού με τις ευθύνες να είναι διαχρονικές. «Δεν είναι δυνατόν εν έτη 2023 περιοχές όπως η Πλακωτή να μην έχουν νερό, δεν είναι δυνατόν το οδικό δίκτυο σε πολλά σημεία να θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο. Η περιοχή μας είναι πίσω ακόμα και σε θέματα τουρισμού. Τεράστια και τα προβλήματα των αγροτών. Ως μια από εσάς, σας δίνω την υπόσχεση ότι με τη στήριξή σας και την εμπιστοσύνη σας, θα εξαντλήσω όλα τα περιθώρια για τη μέγιστη δυνατή επίλυση των καίριων αυτών ζητημάτων», ανέφερε χαρακτηριστικά.