Στην δημοσιότητα έδωσε χθες, Σάββατο, 12 Αυγούστου τους βασικούς άξονες του προεκλογικού του σχεδιασμού ο επι κεφαλής του συνδυασμού “Ανάπτυξη για όλους”, υποψήφιος Δήμαρχος Ι. Π. Μεσολογγίου, Θανάσης Λύρος.

Πρόκειται για τους βασικούς “πυλώνες ανάπτυξης” του συνδυασμού τους οποίους θα κληθεί να εφαρμόσει ο συνδυασμός σε περίπτωση εκλογικής νίκης, με πρώτο και άμεσο μέλημα αυτό της επίλυσης του προβλήματος των απορριμάτων στον Δήμο.

“Ζούμε σ’έναν ιστορικό και ευλογημένο τόπο, γεμάτο ομορφιές και με πολλές ευκαιρίες ανάπτυξης. Έμπνευσή μας είναι το ιστορικό παρελθόν αυτής της πόλης, οι ένδοξοι αγώνες για Ελευθερία και Δικαιοσύνη” δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Θανάσης Λύρος, προσθέτονας πως: “Ο Δήμος μας μπορεί να αποκτήσει και πάλι την χαμένη του αίγλη.

Να ξαναγίνει ο “αρχοντικός Δήμος” που απαιτεί ο τίτλος της Ιεράς Πόλεως”, για να καταλήξει πως με γνώμονα την κοινωνική ευαισθησία, την κάλυψη των λαϊκών αναγκών, με συνεργασία δίχως αποκλεισμούς, θα συνεχίσουμε να εμπλουτίζουμε το πρόγραμμά μας ώστε όλοι μαζί να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε το όραμά μας για να πάμε ο Δήμος μας εκεί που του αξίζει.”

Το πρόγραμμα ή αλλοιώς οι “πυλώνες ανάπτυξης” του συνδυασμού, κυκλοφορεί πλέον σε έντυπη μορφή σε ολόκληρο τον Δήμο ενώ περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και η επικαιροποίησή του θα είναι προσεχώς διαθέσιμη μέσω της επίσημης ιστοσελίδας anaptyxigiaolous.gr και μέσω των επίσημων κοινωνικών δικτύων του συνδυασμού στο Facebook και στο Instagram .