Συνάντηση με τον ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Παπανδρέου είχε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου, Παναγιώτης Κατσούλης, στο περιθώριο επίσκεψης του πρώτου στο Μεσολόγγι.

Για το τι συζητήθηκε μεταξύ των κ.κ. Κατσούλη και Παπανδρέου σε ανακοίνωση τύπου από τον συνδυασμό ΑΝΤΑΜΑ αναφέρεται:

 

Με χαρά υποδεχθήκαμε σήμερα στο Μεσολόγγι τον Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νίκο Παπανδρέου.

Με την ιδιότητα του ως μέλος της «Επιτροπής Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Ασφάλειας των Τροφίμων» καθώς και της «Επιτροπής Αλιείας» της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δράξαμε της ευκαιρίας και θέσαμε δύο σημαντικά ζητήματα:

  1. Της χρόνιας περιβαλλοντικής και παραγωγικής υποβάθμισης της λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Αιτωλικού και της αναγκαιότητας τα έργα των 19 εκατ. € που έχουν δημοπρατηθεί από το αρμόδιο Υπουργείο «να πιάσουν τόπο» και να συμβάλουν θετικά στην επούλωση πληγών του παρελθόντος και στην ανάδειξη συνολικά του οικοσυστήματος.
  2. Της  προστασίας του πρωτογενούς τομέα και των παραγωγών της περιοχής μας – αλιεία, γεωργία, κτηνοτροφία – και της αξιοποίησης των ευρωπαϊκών προγραμμάτων που αφορούν τον αγροδιατροφικό τομέα, για τον οποίο έχει δημοσιοποιηθεί από την πλευρά μας συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Δεσμεύτηκε να εξετάσει με τη δέουσα προσοχή τα δύο ζητήματα που προαναφέραμε, καθώς και να υπάρξει στενή συνεργασία μετά τις δημοτικές εκλογές για την προώθηση τους.

ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ – ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ –ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ. Για μια Καλύτερη Ζωή στον τόπο μας!”