Ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Νίκος Κατσακιώρης θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη, Νεκτάριου Φαρμάκη.

Ο Νίκος Κατσακιώρης σε μήνυμά του μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του σημειιώνει:

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας με την ψήφο τους εμπιστεύτηκαν τον Νεκτάριο Φαρμάκη και την παράταξή του. Αυτά τα τέσσερα χρόνια που μεσολάβησαν έγιναν πολλά. Προβλήματα που χρόνιζαν βρήκαν λύση, η Περιφέρεια μπήκε σε ρυθμούς ανάπτυξης. 

Σήμερα καλούμαστε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Να βελτιώσουμε περαιτέρω την καθημερινότητα του κάθε πολίτη και να δημιουργήσουμε επιπλέον προοπτικές ευημερίας του τόπου μας.

Η αγάπη μου και το ενδιαφέρον μου για το Νομό που γεννήθηκα και μεγάλωσα, η διάθεσή μου να προσφέρω στους συντοπίτες μου και η μακρόχρονη ενασχόλησή μου με τα κοινά, με ωθούν να ζητήσω την ψήφο σας και να δώσω μαζί σας τη μάχη για το καινούριο, το διαφορετικό, τη μάχη της ελπίδας για την Αιτωλοακαρνανία.

Ευχαριστώ τον Νεκτάριο Φαρμάκη που μου δίνει τη δυνατότητα να αγωνιστούμε μαζί για να κάνουμε πράξη το κοινό μας όραμα για τον τόπο μας.

Το 2019 ο Νίκος Κατσακιώρης ήταν εκπρόσωπος τύπου της παράταξης του Νεκτάριου Φαρμάκη

Ποιος είναι ο Νίκος Κατσακιώρης

Γεννήθηκε  στο Αγρίνιο το 1972 όπου και μεγάλωσε, ολοκληρώνοντας  τις εγκύκλιες σπουδές του, τον Ιούνιο του 1990, αποφοιτώντας από το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Αγρινίου.  Είναι παντρεμένος με την Ιατρό Ηλιάνα Κατσούλα, με την οποία έχει αποκτήσει δυο παιδιά.

Είναι Πτυχιούχος των Τμημάτων Κοινωνιολογίας και Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου ενώ έχει αποκτήσει Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (Μaster) στο «E-Commerce» από το Kingston University (UK). Έχει μετεκπαιδευτεί στις Διεθνείς Σχέσεις από το Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου και την Β΄ Ευρωπαϊκή Έδρα του Jean Monnet  και έχει παρακολουθήσει πλήθος επιμορφωτικών προγραμμάτων σε διοικητικοοικονομικά  θέματα, σε ελληνικούς και διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς εκπαίδευσης.

Είναι μόνιμος δημόσιος υπάλληλος της  Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.) ενώ κατά το παρελθόν

– έχει υπηρετήσει στο Υπουργείο Εσωτερικών ως στέλεχος της Διεύθυνσης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων και Διεθνών Οργανισμών,

-έχει διδάξει  και στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και ειδικότερα στο Ανώτατο Τεχνολογικό Ίδρυμα Μεσολογγίου, ως Επιστημονικός Συνεργάτης

Τα τελευταία χρόνια υπηρετεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας, μέσα από τη θέση του Διοικητή Νοσοκομείων, αφήνοντας κατά κοινή ομολογία  θετικό αποτύπωμα στην αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας των περιοχών υγειονομικής του ευθύνης.

Ειδικότερα από το 2013 έως και το 2015 διετέλεσε Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας και  από τον Ιούλιο του 2020 έως σήμερα υπηρετεί, ως Διοικητής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων (ΠΓΝΙ) -το δεύτερο μεγαλύτερο νοσηλευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα σε αριθμό κλινών (845)-.Κατά τη διάρκεια των θητειών του υλοποίησε  μαζί με τους συνεργάτες του και το προσωπικό των Νοσοκομείων σειρά έργων αναβάθμισης σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και σε περαιτέρω δράσεις ανάπτυξης των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού του.

Πέρα από τις παραπάνω θέσεις ευθύνης, έχει επίσης διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος του Ινστιτούτου Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε) του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων, καθώς και Ειδικός Γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε) του Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας.

Από τα φοιτητικά του χρόνια έχει αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δράση και ενασχόληση με τα κοινά.  Ενδεικτικά, υπήρξε εκπρόσωπος των φοιτητών στη Σύγκλητο του Παντείου Πανεπιστημίου, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αγρινιωτών Φοιτητών Αθήνας, Μέλος του Πανελληνίου Ψυχολογικού Συλλόγου. Για σειρά ετών υπήρξε μέλος  Επιστημονικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας.

Γνωρίζει άπταιστα Αγγλικά.