Ο  νυν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μεσολογγίου, Γιάννης Τσώλος θα είναι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές και πάλι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΉ του Κώστα Λύρου.

Σε σχετική ανακοίνωση τύπου της παράταξης του δημάρχου Μεσολογγίου αναφέρεται:

“Τη νέα κάθοδό του με το συνδυασμό “Δημιουργική Ανατροπή” και το Δήμαρχο Κώστα Λύρο ανακοινώνει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Τσώλος.

Συγκεκριμένα ο καταξιωμένος ιατρός και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου θα κατέβει για δεύτερη φορά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

 

  «Οραματιστήκαμε και διοικήσαμε με σύνεση, αποτελεσματικότητα, ηθική αλλά και αγάπη και ειλικρινές ενδιαφέρον για τους συμπολίτες και τον τόπο μας.

Είμαι ικανοποιημένος από τον σχεδιασμό και την πρόοδο που επετεύχθη για μια περίοδο τριών ετών, όπου τίποτα δεν κύλησε φυσιολογικά λόγω της πανδημίας αλλά και άλλων αντιξοοτήτων .

Ο Δήμος μας δεν μπορεί να γυρίσει πίσω!

Πάμε μπροστά, σταθερά στο πλευρό του Δημάρχου Κώστα Λύρου για να συνεχίσουμε την αναγέννηση του τόπου και την ολοκλήρωση των μεγάλων έργων που έχουμε δρομολογήσει.

#Δεν γυρνάμε πίσω#

#Προχωράμε μπροστά!#»