Από την Άρτα ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα η περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα σε Ήπειρο και  Δυτική Στερεά που θα ολοκληρωθεί το απόγευμα στο Αγρίνιο, κλείνοντας τον κύκλο των επισκέψεων του στην επαρχίαενόψει των εσωκομματικών εκλογών της Κυριακής για ανάδειξη προέδρου και μελών της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. 

 

 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έτυχε θερμής υποδοχής στην Άρτα όπου και τον υποδέχτηκαν η πρώην υπουργός Όλγα Γεροβασίλη αλλά και ο “δικός” μας πρ. ΓΓ Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γρηγόρης Θεοδωράκης, που είναι και στενός του συνεργάτης. 

 

Ο Αλέξης Τσίπρας το απόγευμα στο Αγρίνιο θα περπατήσει στην αγορά της πόλης για να ακούσει τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου και αναμένεται να απευθύνει χαιρετισμό σε φίλους και μέλη του κόμματος του.