Καλές ειδήσεις αναφορικά με την παραλία του Λούρου κόμισεμε ανάρτησή του σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων Θανάσης Μαυρομμάτης.

Συγκριμένα, σε φωτογραφία που “ανέβασε” από τον δρόμο της παραλίας του Λούρου αναφέρει ότι έχουν ήδη ξεκινήσει τα έργα της βελτίωσης της πρόσβασης προς τον Λούρου, ένα αίτημα δεκαετιών για τους κατοίκους της Αιτωλοακαρνανίας και τους χιλιάδες επισκέπτες που συρρέουν κάθε χρόνο.

Ο κ. Μαυρομμάτης που επισκέφθηκε τα σημεία των εργασιών με τον Κώστα Δαουτίδη και όπως γράφει χαρακτηριστικά: “«Δούλεψε αθόρυβα κι άσε την επιτυχία να κάνει θόρυβο». Παρά τις δυσκολίες ξεκίνησαν ήδη οι εργασίες για το εμβληματικό έργο της βελτίωσης της πρόσβασης στον Λούρο.

Μαζί με τον φίλο Κώστα Δαουτίδη, Δημοτικό Σύμβουλο Οινιαδών επισκεφθήκαμε σήμερα τα σημεία που έχουν ήδη ξεκινήσει να εργάζονται τα συνεργεία του αναδόχου.

Διαμορφώσεις εδάφους, τοποθετήσεις στηθαίων, τεχνικά έργα, εξυγίανση του υπάρχοντος οδοστρώματος εξελίσσονται με ταχύ ρυθμό έτσι ώστε μόλις το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες να ξεκινήσουν και οι εργασίες ασφαλτόστρωσης. Επιτέλους η μεγαλύτερη παραλία της χώρας θα αποκτήσει την πρόσβαση που της αξίζει.”

Τα καλά νέα, έστω κι όταν γίνονται με αθόρυβες ενέργειες πρέπει να λέγονται. Ο τουρισμός αποτελεί άξονα ανάπτυξης για κάθε τόπο και η παραλία του Λούρου, μπορεί να αποτελέσει το “κλειδί” για την προσέλκυση επισκεπτών στην ευρύτερη περιοχή.