ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ της ΕΛ.ΑΣ. στη Δυτική Ελλάδα της 26ης Σεπτεμβρίου 2022

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ
Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, χθες στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, τέσσερις ημεδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν συνολικά 5,7 γραμμάρια κάνναβης.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη χθες, το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Ά Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ανήλικος αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 80 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και δύο συσκευασίες λαθραίου καπνού.

Επιπλέον, σχηματίσθηκε δικογραφία και σε βάρος του πατέρα του ανηλίκου για την παραμέληση της εποπτείας του.

Σύλληψη ημεδαπού για παραβίαση της νομοθεσίας για τα ζώα συντροφιάς

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε περιοχή των Καλαβρύτων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σύμφωνα με καταγγελία, πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, ένα τσοπανόσκυλο.

Συλλήψεις για παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, σε διαφορετικές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δύο ημεδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν τα εξής: στον πρώτο ένας σουγιάς, ένα μαχαίρι πεταλούδα και ακόμη ένα μαχαίρι, ενώ στον δεύτερο ένα μαχαίρι πεταλούδα.

Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε τροχονομικό έλεγχο, που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Ανεύρεση Πολεμικού Υλικού

Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας, μετά από ενημέρωση από πολίτη, εντόπισαν χθες το απόγευμα, στην Κατούνα, στο εσωτερικό παλαιάς οικίας, μια χειροβομβίδα, που ήταν τοποθετημένη σε παλαιό ασφαλισμένο μπαούλο.

Ενημερώθηκε η αρμόδια Στρατιωτική Υπηρεσία για την παραλαβή του ανευρεθέντος πολεμικού υλικού.

Εξιχνιάστηκαν δύο κλοπές σε Ιερό Ναό

Εξιχνιάστηκαν, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρίνιου, δύο κλοπές σε Ιερό Ναό στο Αγρίνιο.

Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία, των δύο κατηγορούμενων, οι οποίοι στις 15 και 17-09-2022, στο Αγρίνιο, διέπραξαν δύο κλοπές σε Ιερό Ναό, όπου αφαίρεσαν απροσδιόριστο χρηματικό ποσό την πρώτη φορά και 1.000 ευρώ περίπου τη δεύτερη φορά.