Την Τετάρτη 20-10-2021 και ώρα 11:00 π.μ. πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο της Γεωπονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών στο Μεσολόγγι, εκδήλωση που αφορούσε την υποδοχή των νέων φοιτητών για τη νέα Ακαδημαϊκή χρονιά 2021-2022, από τον Κοσμήτορα της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών Καθηγητή κ. Γεώργιο Σαλάχα και τους Προέδρους των Τμημάτων της Σχολής στο Μεσολόγγι.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Καθηγητής κ. Χρήστος Μπούρας, ο Πρόεδρος του Τμήματος Ζωικής Παραγωγής Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών Καθηγητής κ. Γεώργιος Κατσέλης, η Πρόεδρος του Τμήματος Αναπληρώτρια Καθηγήτρια κ. Βλασούλα Μπεκιάρη, το Τμήμα Επιστήμης Βιοσυστημάτων και Γεωργικής Μηχανικής εκπροσώπησε ο Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος κ. Αναστάσιος Ζώτος.

Επίσης παρευρέθηκε ο προϊστάμενος Γενικής Διεύθυνσης του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Χαράλαμπος Ροδόπουλος, μέλη ΔΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ των Πανεπιστημιακών Τμημάτων, Διοικητικό προσωπικό και οι φοιτητές. Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον COVID-19.