Ενόψει της αυριανής ανακοίνωσης της ετυμηγορίας στη δίκη των μελών της ΧΡΥΣΉΣ ΑΥΓΉΣ η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου  διοργανώνει συμβολική  συγκέντρωση στον αύλειο χώρο του δικαστικού μεγάρου στο Μεσολόγγι αύριο Τετάρτη 7/10 στις 9:30πμ. για την οποία απευθύνεται το ακόλουθο κάλεσμα:

“Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου ζητά από την Ελληνική Δικαιοσύνη να πράξει τα δέοντα όπως αρμόζει σ’ ένα δημοκρατικό, δίκαιο και ειρηνικό κράτος.

Τη Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020 θα καλούμε το δημοκρατικό κόσμο να παρευρεθεί στο Εφετείο Αθηνών για να ακούσουμε τη τελική ετυμηγορία με την οποία πιστεύουμε θα καταδικαστεί ο φασισμός, ο εκφοβισμός και ο ρατσισμός τα οποία οδηγούν στη στέρηση των δικαιωμάτων των ελεύθερων συμπολιτών μας.

Τέλος, τη Τετάρτη 7/10/2020 στις 9:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί συμβολική συγκέντρωση στα Δικαστήρια Μεσολογγίου και καλούμε τους πολίτες και τους φορείς της Ιεράς Πόλης του Μεσολογγίου να ενώσουν τις φωνές τους για τη καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης.”.