Η Όλγα Δασκαλή σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Messolonghonews.gr και που μεταδόθηκε ζωντανά από την σελίδα μας στο Facebook έδωσε το πολιτικό «στίγμα» του συνδυασμού «Ισχυρός Δήμος, Δυνατές Κοινότητες, Ευημερία Πολιτών».

Η υποψήφια δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου απάντησε για τις πολιτικές θέσεις του συνδυασμού και την εμπειρία της από το Συμβούλιο Κοινότητας.

Επίσης διατύπωσε την γνώμη της για τις Δημοτικές Υπηρεσίες και το πως οραματίζεται τη διοικητική λειτουργία του δήμου.

Η Όλγα Δασκαλή δεν δίστασε να μιλήσει και για το ρόλο τοπικών Μέσων Ενημέρωσης στη διαμόρφωση της υφιστάμενης κατάστασης στο δήμο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είχε η ανάλυση των σημαντικότερων προβλημάτων του δήμου αλλά και η στρατηγική του συνδυασμού της για τη δρομολόγηση λύσεων για αυτά, εάν της δοθεί η “λαϊκή” εντολή.

‘Όπως τόνισε η Όλγα Δασκαλή: “Το τρίπτυχο για όλα τα έργα μας: Μελέτη, Χρηματοδότηση, Υλοποίηση. 

Να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε έναν υγιή Δήμο, ένα τόπο επιλογής για μια οικογένεια, έναν επιχειρηματία, έναν επενδυτή, έναν επισκέπτη.

Να “κουμπώσει” η φύση με το ανθρώπινο στοιχείο.”

Υπογράμμισε, μάλιστα, ότι ο συνδυασμός της έχει εκπονήσει 5ετές ρεαλιστικό στρατηγικό σχέδιο στην παραπάνω κατεύθυνση.

Τέλος αναφορικά με τις πολλές υποψηφιότητες η Όλγα Δασκαλή δήλωσε ότι ο συνδυασμός είναι «ανοιχτός» σε συνεργασίες πλην των κ.κ. Καραπάνου και Κατσούλη. (σ.σ. δεν τους κατονόμασε αλλά τους «φωτογράφησε» στην απάντησή στη σχετική ερώτηση).

 

Δημήτρης Μαλαβέτας