Τα μέλη της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, τα Γενναία μας Παιδιά, οι εργαζόμενοι και οι γονείς εκφράζουν τις εγκάρδιες ευχαριστίες τους στους χορηγούς, στα μέλη, τους φίλους συνδρομητές, στους υιοθέτες, στους υποστηρικτές, στους θεσμικούς παράγοντες, το Δήμο Αγρινίου, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στον επιχειρηματικό και επαγγελματικό κόσμο, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, εφημερίδες, ραδιόφωνο, τηλεόραση και βέβαια στην υπέροχη κοινωνία των πολιτών της Αιτωλ/νίας που για 24 συναπτά χρόνια στηρίζουν το έργο της ΕΛΕΠΑΠ.

Η συνεχής και αδιάλειπτη αυτή στήριξη μας ενισχύει ηθικά, μας χαλυβδώνει, μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε με περισσότερο πάθος και αυταπάρνηση το δύσκολο και επίπονο έργο της αποκατάστασης των παιδιών με κινητικά και συνωδά προβλήματα.

Είναι παρήγορο που ο ανθρωπισμός, η συναλληλία, η ανάληψη της κοινωνικής ευθύνης και η έννοια της ανιδιοτελούς προσφοράς εν μέσω αλλεπάλληλων κρίσεων δύσκολης και πρωτόγνωρης συγκυρίας, δεν έχουν χαθεί.

Ευελπιστούμε ότι και στο μέλλον θα έχουμε την ίδια ανταπόκριση παραμένοντας όλοι εσείς στο πλευρό μας. Ευχόμαστε σε όλους ένα δροσερό, ξεκούραστο και απολαυστικό καλοκαίρι …!

Τ.Δ.Ε. ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου