Χωρίς αμφιβολία, ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μεσολογγίου, Κώστας Δαουτίδης διαγράφει μια διαδρομή στα κοινά της περιοχής που δεν αποκλίνει ποτέ, από τις αρχές της σύνεσης και της διάθεσης για προσφορά.

Μια διαδρομή, που όπως και ο ίδιος έχει επισημάνει σε δημόσιες τοποθετήσεις του στοχεύει, «στο να ενώνει και όχι να διχάζει», με απώτερο σκοπό την προώθηση λύσεων σε ανοιχτά ζητήματα της κοινωνίας και του τόπου.

Στην κατεύθυνση αυτή, λοιπόν, ο Κώστας Δαουτίδης εντατικοποιεί εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, τις επαφές και συναντήσεις με πολίτες του δήμου Μεσολογγίου προκειμένου να αναδειχθούν άμεσα χρονίζοντα ζητήματα και να επιδιωχθεί η επίλυσή τους.

Συνομιλητές του είναι συνάδελφοί του στο δημοτικό συμβούλιο και στα τοπικά συμβούλια, αλλά και μια πλειάδα πολιτών από όλες τις περιοχές του δήμου Μεσολογγίου, μιας και είναι γνωστό ότι ο Κώστας Δαουτίδης έχει ισχυρά ερείσματα παντού.

Έτσι πολλοί είναι αυτοί που μιλούν, ανοιχτά, για μια νέα υποψηφιότητα για το δήμο Μεσολογγίου ενόψει των εκλογών του 2023.

Κάτι που θα φανεί το επόμενο διάστημα…