Ο Διευθυντής, Nίκος Σταματης, ο Σύλλογος Διδασκόντων, οι μαθητές και οι μαθήτριες του Ημερήσιου Γενικού Λυκείου Ευηνοχωρίου με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς τον συνταξιούχο εκπαιδευτικό κ. Ιωάννη Στεργιάννη, μαθηματικό και πρώην Διευθυντή του 1ου Γενικού Λυκείου Μεσολογγίου, για τη σημαντική δωρεά, προς τη βιβλιοθήκη του σχολείου μας, μεγάλου αριθμού βιβλίων σχετικών με την ύλη που διδάσκεται στο μάθημα των Μαθηματικών του Λυκείου.

Στις δύσκολες οικονομικά εποχές που βιώνουμε και στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες και απαιτήσεις των μαθητών μας, η προσφορά του κ. Στεργιάννη συμβάλλει στην ποιοτική αναβάθμιση της σχολικής βιβλιοθήκης του Λυκείου Ευηνοχωρίου με βιβλία χρηστικά και απαραίτητα για την εμβάθυνση των μαθητών στα Μαθηματικά.

Ο εμπλουτισμός της συλλογής μας με βιβλία αξιόλογων εκδόσεων αποτελεί μέριμνα και ζητούμενο για το σχολείο μας και η συγκεκριμένη δωρεά ενισχύει σε μεγάλο βαθμό τον στόχο αυτό.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης έναντι της αξιέπαινης πράξης του κ. Στεργιάννη, που ευχόμαστε να βρει κι άλλους μιμητές.