Από τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου βγαίνει στον «αέρα» το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ Πάτρας, φιλοδοξώντας να πρωταγωνιστήσει στην έγκυρη ενημέρωση και να γίνει συνήθεια όσων αγαπούν το καλό ραδιόφωνο.

Το  έμπειρο δημοσιογραφικό και τεχνικό προσωπικό της ΕΡΤ Πάτρας δίνει καθημερινά το ειδησεογραφικό στίγμα με γνώμονα την αντικειμενική, έγκαιρη  και κυρίως έγκυρη ενημέρωση, αλλά και την ψυχαγωγία των ακροατών.

Ένα ταξίδι στα ερτζιανά με γρήγορη και περιεκτική ενημέρωση για την Αχαΐα και την Αιτωλοακαρνανία. Κοινωνία, πολιτική, οικονομία,  αθλητισμός, πολιτισμός, επιστήμες, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και σχόλια περιλαμβάνει το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ Πάτρας.

Καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, η ΕΡΤ Πάτρας με Δελτία Ειδήσεων και Εκπομπές, βρίσκεται δίπλα στην κοινωνία, ενημερώνει και «ακούει» τους ακροατές:

8:00 με 10:00…«Ραδιοφωνικά» με τον Γιάννη Παντελόπουλο,

10:00 με 11:00…Σκυτάλη στην ενημέρωση με τη Νίκη Παπαδούλα,

 

11:00 με 12:00…Η Αθανασία Σταμοπούλου και ο Μιχάλης Βασιλάκης κάνουν «Δεύτερη Ανάγνωση» της επικαιρότητας

 

Στις 12…«Ώρα για Σπορ» με την Ειρήνη Μαραγκού.

Κάθε Τρίτη η ΕΡΤ Πάτρας δίνει φωνή στην κοινωνία:

  • 11:00 με 12:00…Η εκπομπή του Συλλόγου Φίλων Ασθενών με Κακώσεις Νωτιαίου Μυελού της Κλινικής Αποκατάστασης του ΠΓΝΠ με τίτλο: «Έχω ένα όνειρο», με την Ιουλία Συροκώστα και τη Ρούλα Κωστακοπούλου.
  • 12:00 με 13:00…Η εκπομπή του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ) με τίτλο: «Όσους δεν πήρε η μοναξιά», με την Έλενα Τσούνη και το Γιώργο Μαγιάκη.

Συντονιστείτε στους 92,5 και τους 93,9 μεγάκυκλους, και διαδικτυακά στην πλατφόρμα ERTecho.gr.