Ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσολογγίου, Γιώργος Κασσαβέτης σε δήλωσή του μετά την ολοκλήρωση των εσωκομματικών εκλογών στο “ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ” σημειώνει:

Αισθάνομαι υπερήφανος για τη συμμετοχή μου στην πολυπληθή και ελπιδοφόρο ενεργοποίηση 5.500 συντρόφων του Νομού Αιτωλοακαρνανίας όλων των ηλικιών στις πρόσφατες διαδικασίες για την εκλογή Νέων Οργάνων, Συνέδρων καθώς και για την επιστροφή του Ιστορικού μας σήματος και την ονομασία” ΠΑΣΟΚ Κίνημα – Αλλαγής”.

Θερμά Συγχαρητήρια  στους εθελοντές μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών που εγγυήθηκαν την άψογη εκλογική διαδικασία και την έκδοση των αποτελεσμάτων.

Το κάλεσμα του προέδρου, Νίκου Ανδρουλάκη, για ΕΝΟΤΗΤΑ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ βρήκε ανταπόκριση και θερμούς υποστηρικτές, όπως αποτυπώνεται στο αποτέλεσμα της Ν.Ε. με στελέχωση από αρκετές περιοχές του Νομού μας!

Στους Συντρόφους που εξελέγησαν στις Τοπικές Οργανώσεις και στη Νομαρχιακή Επιτροπή, στην οποία μετείχα ως μέλος, εύχομαι Δύναμη, Ενότητα και προσπάθεια ανάπτυξης ιδεών, με στόχο την πολιτική Αναγέννηση στον τόπου μας.

Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν και με εξέλεξαν σύνεδρο στο 3ο Συνέδριο δίνοντάς μου την ευκαιρία να συμμετέχω και να στηρίξω τις σταθερές ανεξάρτητες θέσεις μας, ενστερνιζόμενος το τρίπτυχο του προέδρου μας και για ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ.

Δε μπορώ παρά να μην είμαι ευγνώμων και για τις ψήφους σας στην Ν.Ε., οι οποίες αποτελούν επιβεβαίωση της μακροχρόνης αδέσμευτης πορείας μου, παρόλο που δεν κατετάγην σε εκλόγιμη θέση.

Τέλος νιώθω την ανάγκη να επιστήσω την προσοχή μας στο γεγονός της μη εκπροσώπησης συντρόφων από την Πρωτεύουσα του νομού Αιτωλοακαρνανίας  στη Ν.Ε.. Θέλω να πιστεύω ότι όλοι μας, θωρακίζοντας την κομματική ενότητα, δεν θα επιτρέψουμε να μας επηρεάσει.

Συνεχίζουμε, προχωράμε #ΜΑΖΙ

Στόχος μας η ΑΛΛΑΓΗ που μας αξίζει!