Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης σειράς του Alpha, «Αυτή η νύχτα μένει».

 

 

Όπως είναι γνωστό η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή και περιγράφει τη ζωή στα σκυλάδικα, τη δεκαετία του ’80.

Θα μεταφερθούμε στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στο «Όνειρο», ένα από τα πολλά νυχτερινά μαγαζιά της εποχής, για να ζήσουμε την ατμόσφαιρα και τους ανθρώπους της νύχτας. Τα όνειρα και τις επιδιώξεις τους, τους φόβους και τους έρωτές τους.

Χαρακτήρες πολλοί και διαφορετικοί θα μας απασχολήσουν.

Η Ζέτα είναι ένας από αυτούς. Μια γυναίκα εύθραυστη,  δυνατή, παράξενη, αλλά και ριζωμένη στην πραγματικότητα, η Ζέτα δραπέτευσε από την κόλαση που μοιράζονται πολλές γυναίκες, για να ψάξει να βρει μέσα από το τραγούδι και τον έρωτα… τη λύτρωσή της.

«Είμαι η Ζέτα, τραγουδάω πολλά χρόνια κι έχω ένα αρκετά σκοτεινό και βεβαρημένο παρελθόν», έχει δηλώσει η Ηλιάνα Μαυρομάτη που ενσαρκώνει το ρόλο.

Η Ηλιάνα δε θα μπορούσε να «ξεφύγει» από το δρόμο της υποκριτικής, παρότι ξεκίνησε να σπουδάζει θετικές επιστήμες στην Αγγλία, αφού και οι δυο γονείς της είναι ηθοποιοί. Μιλάμε για τη Λίλα Καφαντάρη και τον Βασίλη Μαυρομάτη. «Οι γονείς μου δεν ήταν ποτέ σε καλλιτεχνικές παρέες ήταν αυτόνομοι και ανεξάρτητοι, δεν έχουν φίλους δημοσιογράφους είναι μακριά από όλα αυτά» έχει πει η ίδια.

Τους χαρακτήρες που θα αλλάξουν τις νύχτες μας, ενσαρκώνει ένα επιτελείο εξαιρετικά ταλαντούχων ηθοποιών με διακρίσεις και σημαντική πορεία στο χώρο: Βασίλης Μπισμπίκης και Γιάννης Στάνκογλου, Άννα Μάσχα, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Κόρα Καρβούνη, Γιάννης Τσορτέκης, Γιάννος Περγλέγκας, Ελένη Ρουσσινού, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Αρμένης, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Κώστας Μπερικόπουλος, Μαρία Κατσανδρή, Γιάννης Νταλιάνης, Στάθης Κόικας, Γιάννης Εγγλέζος, Ναταλία Σουίφτ, Μελίνα Λεφαντζή, Αινείας Τσαμάτης, Τάσος Λέκκας, Δημήτρης Πλειώνης, Γιάννης Απέργης, Νικολέτα Καρρά, Ελένη Βεργέτη, Θανάσης Βλαβιανός, Αναστασία Τσιλιμπίου, Σπύρος Σταμούλης, Νίκος Βατικιώτης, Γιώργος Τσάφας, Χρήστος Παπαδόπουλος, Φοίβος Παπακώστας, Ντένης Μακρής, Μάρω Παπαδοπούλου, Ελισάβετ Καβαλάκη.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Κατερίνα Φιλιώτου και το σενάριο η Γιάννα Κανελλοπούλου και ο Γιώργος Μακρής.  

 

Πάρτε μια γεύση από τα πρώτα γυρίσματα της σειράς μέσα από το φωτογραφικό υλικό: