Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία βρίσκει τον υποψήφιο βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Παυσανία Παπαγεωργίου, να περιοδεύει ανά τον νομό. Την Κυριακή, επισκέφτηκε τα Ελληνικά, τη Σταμνά και το Θέρμο, όπου ήρθε σε επαφή με τους πολίτες και μετέφερε το  μήνυμα της συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο, την προηγούμενη μέρα.
Όπως σημείωσε ο κ.Παπαγεωργίου, την Κυριακή των εκλογών δεν θα βρισκόμαστε απλά μπροστά σε μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μπροστά σε μια ανατροπή ενός πολυετούς κατεστημένου που λυμαινόταν τις ζωές μας, τις τσέπες μας, το μέλλον μας. Ακολούθως, μετέφερε τις δεσμεύσεις του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για όσα αφορούν στο Πανελλαδικό και Ευρωπαϊκό πεδίο, καθώς και πιο συγκεκριμένα στον τόπο μας και την περιφέρειά μας. 

Ακόμα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην έντονη αίσθηση εγκατάλειψης της περιοχής, ως αποτέλεσμα της κατάχρησης δημόσιου χρήματος αντί να κατασκευαστούν δημόσια έργα και βασικές υποδομές για τον πολίτη. Ωστόσο, υπογράμμισε την πεποίθησή του ότι ο κόσμος δεν είναι αγνώμων απέναντι σε αυτούς που χρόνια αγωνίζονται για το συμφέρον του. Συγκεκριμένα ο κ.Παπαγεωργίου, ανέφερε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ για να προσφέρει λύσεις. Δεν είναι εδώ ούτε για ρεβανσισμούς ούτε για να δημιουργήσει νέα «τζάκια» ούτε για να δημιουργήσει νέα κατεστημένα. Είναι εδώ ακριβώς για να ανατρέψει αυτά στα οποία δεν υποτάχθηκε ούτε μια φορά τις περασμένες δεκαετίες. Υποχρέωση όλων εμάς των πολιτών είναι να καταλάβουμε ποια είναι η αλήθεια. Τίποτε άλλο δεν χρειάζεται. Πρέπει να πούμε «ναι» στην αλήθεια που θα μας φέρει την αξιοπρέπεια, τη δημοκρατία και το μέλλον ξανά στον τόπο μας.» 
Στην συνέχεια της ομιλίας του υποψηφίου, με αφορμή την δυσκολία ενός ανθρώπου με αναπηρία να διασχίσει τον δρόμο, τόνισε την έλλειψη ιατροφαρμακευτικής μέριμνας και υποδομών για τις ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες. Κάτι που θα πρέπει να αποτελεί κύριο μέλημα μια υγιούς δημοκρατίας.
Κλείνοντας, επεσήμανε την αναγκαιότητα συμμετοχής όλων των πολιτών για την ανατροπή που φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Στέλνοντας μήνυμα συσπείρωσης, τόνισε ότι «οφείλουμε όλοι μαζί, παλλαϊκά συστρατευμένοι να ψηφίσουμε ενάντια στο ψέμα, στην κλεψιά, στο 1% που «τρώει» και μας παίρνει τη ζωή μέσα από τα χέρια μας. Την Κυριακή πρέπει να δώσουμε την μεγαλύτερη δυνατή νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ, στην αξιοπρέπεια, στη δημοκρατία και στη δικαιοσύνη».