Ένα από τα τρία τυχερά δελτία της 2ης κατηγορίας (πεντάρια) του Τζόκερ, που κερδίζουν από 100.000 ευρώ, κατατέθηκε στο Αιτωλικό, σκορπίζοντας χαμόγελα στην Αιτωλοακαρνανία.

Στη 3014η κλήρωση του Τζόκερ, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα, δεν αναδείχθηκε νικητής στην 1η κατηγορία, με αποτέλεσμα το τζακ-ποτ να συνεχιστεί. Έτσι, στην επόμενη κλήρωση της Πέμπτης 15 Ιανουαρίου 2026, το ποσό που θα διεκδικήσουν οι παίκτες της 1ης κατηγορίας αναμένεται να φτάσει τουλάχιστον τα 11.800.000 ευρώ.

Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν ήταν:
8, 10, 13, 18, 28
και Τζόκερ το 7.

Συνολικά, στη 2η κατηγορία (πεντάρια) αναδείχθηκαν τρεις νικητές, με έναν εξ αυτών να έχει παίξει το τυχερό δελτίο του στο Αιτωλικό, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά ότι η τύχη… κάνει στάση και στην περιοχή μας.