Η Technus είναι μια νέα διαδικτυακή εφαρμογή, η οποία στεγάζει το ελληνικό δίκτυο ελεύθερων επαγγελματιών και επιχειρήσεων. Σχεδιάστηκε να λειτουργεί ως μια γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ πελάτη και επαγγελματία.

 

Προσφέρει υπηρεσίες αναζήτησης επαγγελματιών, γύρω από τον τομέα της τεχνολογίας, δίνοντας την ευκαιρία σε ιδιώτες ή επιχειρηματίες να υλοποιήσουν την εργασία τους, με επαγγελματίες από την περιοχή τους αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Η Αριστέα Πασά, με καταγωγή από το Αγρίνιο, Co-founder της Technus μας μιλά για τη νέα πλατφόρμα.

«Ο Covid-19 έφερε στις ζωές μας αλλαγές για να μείνουν. Κυρίως, άλλαξε τον τρόπο που εργαζόμαστε και αντιμετωπίζουμε τις καθημερινές εργασιακές μας ανάγκες. Η Technus δημιουργήθηκε στον απόηχο του κορονοϊού, καθώς υπήρξε ανάγκη για εργασία από το σπίτι και αποκέντρωση. Η τεχνολογία, εφόσον είναι χτισμένη με επίκεντρο τον χρήστη, μας λύνει τα χέρια στον τρόπο που θέλουμε να εργαστούμε και κυρίως στον τόπο που επιλέγουμε να ζούμε» αναφέρει.

«Στην Technus, πιστεύουμε στις ίσες ευκαιρίες για εργασία και ανάπτυξη, είτε ζούμε στη μητρόπολη, είτε στην επαρχία.

Στόχος μας, είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, να υλοποιήσουν τις εργασίες τους, βρίσκοντας και συγκρίνοντας επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα, γρήγορα και δωρεάν.

Αυτό επιτυγχάνεται με ελάχιστα κλικ, συμπληρώνοντας μια φόρμα τεσσάρων βημάτων, χωρίς να χάνεται κανείς google-άροντας» σημειώνει η Αριστέα Πασά.

Ποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα;

«Οι χρήστες μας, μπορεί να είναι επαγγελματίες που χρειάζονται μια υπηρεσία (π.χ. μια ιστοσελίδα για την επιχείρησή τους) ή εταιρείες οι οποίες ψάχνουν εξωτερικό συνεργάτη, άνθρωποι που θέλουν να υλοποιήσουν προσωπικό τους project, έως και φοιτητές οι οποίοι ψάχνουν βοήθεια στην εργασία τους.

Το βασικότερο, πιστεύουμε ότι υπάρχει ανάγκη, οι άνθρωποι που συνεργάζονται να έχουν άνεση έκφρασης.

Να μπορούν, δηλαδή, να κατανοήσουν και να γίνουν κατανοητοί, κάτι που η μητρική μας γλώσσα μας χαρίζει απλόχερα» τονίζει η κ. Πασά για το σε ποιους  απευθύνεται η πλατφόρμα.

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο: http://www.technus.gr

Αλλά και στα κοινωνικά δίκτυα:

https://www.linkedin.com/company/technusgr

https://www.facebook.com/Technus.gr

https://www.instagram.com/technus.gr

https://twitter.com/Technusgr