Ένα νέο γαστρονομικό εγχείρημα στο Μεσολόγγι αναδεικνύει το αυγοτάραχο και τα θαλασσινά μέσα από μια private εμπειρία γεύσης στην “Κάβα Πασιόπουλος”
Μια νέα εμπειρία υψηλής γαστρονομίας ξεκίνησε στο Μεσολόγγι, στον ειδικά διαμορφωμένο private χώρο της “Κάβας Πασιόπουλος”, με πρωταγωνιστή το αυγοτάραχο Μεσολογγίου και τις εκλεκτές θαλασσινές γεύσεις.
Πρόκειται για ένα Seafood Bar, που λειτουργεί αποκλειστικά με ραντεβού και απευθύνεται σε μικρές παρέες 4 έως 6 ατόμων. Σε έναν πολυτελή, minimal χώρο με ατμοσφαιρικό φωτισμό και εκλεπτυσμένη αισθητική, οι επισκέπτες απολαμβάνουν μια αυθεντική, πολυαισθητηριακή εμπειρία με γεύσεις που αναδεικνύουν τη μοναδικότητα της λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου.
Το αυγοτάραχο, γνωστό και ως “χρυσάφι της λιμνοθάλασσας”, πρωταγωνιστεί σε ευφάνταστες συνθέσεις με θαλασσινά premium ποιότητας, όπως:
-
Καπνιστό καρπάτσιο από χταπόδι
-
Φιλέτο καπνιστής τσιπούρας
-
Αλίπαστα ψάρια με πέρλες φρούτων (μοριακή γαστρονομία)
-
Ρολά αγγουριού με ντιπ αυγοτάραχου
-
Φάβα με χέλι και κρόκο Κοζάνης
-
Κινόα με καπνιστή γαρίδα
-
Γαύρος σαβόρο με χειροποίητα ντολμαδάκια
-
Φιλέτο ψαριού με σόγια, σησαμέλαιο και τζίντζερ
και πολλά ακόμη δημιουργικά πιάτα που εναλλάσσονται ανάλογα με την εποχικότητα.
Κάθε γεύμα συνοδεύεται από εκλεκτά αποστάγματα του Μεσολογγίου (ούζο ή τσίπουρο – 2 ποτήρια ανά άτομο), ενώ υπάρχει και wine list με κρασιά επιλεγμένα από σομελιέ, ειδικά για να ταιριάζουν με το αυγοτάραχο και τα θαλασσινά.
🔸 Τιμή συμμετοχής: 50€ / άτομο
🔸 Διάρκεια εμπειρίας: 2 ώρες
🔸 Απαιτείται κράτηση τουλάχιστον μία ημέρα νωρίτερα
(δυνατότητα επιπλέον παραμονής εφόσον δεν ακολουθεί άλλη κράτηση)
Το Seafood Bar λειτουργεί στην Κάβα Πασιόπουλος, μια γνωστή και διαχρονική επιχειρηματική παρουσία στην πόλη, η οποία δραστηριοποιείται και στο διαδίκτυο με το eshop avgotaraxo.gr, προωθώντας το αυγοτάραχο και άλλα εκλεκτά προϊόντα της περιοχής.
📍 Ένα γαστρονομικό ταξίδι στο Μεσολόγγι, με ρίζες στην παράδοση και ματιά στο μέλλον…