Με ανακοίνωσή τύπου ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου, Χρήστος Παΐσιος κάνει γνωστό ότι την Πέμπτη 11/2 από ώρα 10 το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο θα διενεργηθούν rapid tests για την COVID-19.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Παΐσιου:

“Κατόπιν σχετικού αιτήματος, με επίσπευση θα διενεργηθεί από ειδικό κλιμάκιο Ε.Ο.Δ.Υ. εξέταση – rapid tests, εμβόλιμα και εκτάκτως,  επιπλέον λόγω του ειδικού καθεστώτος lock down στο όμορο Εφετείο Πατρών και για την αναγκαία ιχνηλάτηση και την ασφάλεια όλων μας.

Η διενέργεια από ειδικό κλιμάκιο των εξετάσεων rapid tests, θα λάβει χώρα Πέμπτη 11/02/2021 και ώρα 10:00 στο Δικαστικό Μέγαρο της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και συγκεκριμένα στην αίθουσα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου.

Παρακαλώ ας σπεύσουμε όλοι να εξεταστούμε, τηρώντας παράλληλα απαρέγκλιτα, τώρα ιδιαιτέρως όλες τις προφυλάξεις, καθιστάμενοι παράδειγμα, για την δική μας υγεία και την ασφάλεια της κοινωνίας.”