imagesO γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος περιοδεύει ανά την Ελλάδα και σήμερα στάση του αποτέλεσε το Μεσολόγγι. Εκεί, στην αίθουσα του κτιρίου της περιφερειακής ενότητας, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ , παρουσία επίσης του γραμματέα Οργανωτικού του κόμματος Γ.Λουλουδάκη αλλά και του συμπατριώτη μας γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού Σπήλιου Λιβανού. Προηγήθηκε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Η σύσκεψη αφορούσε βέβαια τη νέα οργανωτική δομή του κόμματος αλλά και την τρέχουσα πολιτική κατάσταση. Ωστόσο αναπόφευκτα η κουβέντα πήγε και στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές , ζήτημα το οποίο απασχολούσε τα τοπικά στελέχη. Ο γραμματέας της ΝΔ άκουσε τους προβληματισμούς και τις ενστάσεις τους αλλά επανέλαβε ότι η ΝΔ χρίσματα δεν θα δώσει. «Θα αποφασίσουν οι τοπικές κοινωνίες» είπε και όταν στελέχη από το Μεσολόγγι του επισήμαναν το ζήτημα πως τρεις υποψήφιοι δήμαρχοι προέρχονται από τον κομματικό χώρο.





Ο Α.Παπαμιμίκος αποδέχτηκε ωστόσο πως παραμένει η εκκρεμότητα στην Περιφέρεια και στο Δήμο Αγρινίου , όπου όπως ανέφερε μέσα σε 10 μέρες το θέμα θα κλείσει . Ξεκαθάρισε δηλαδή πως στο Δήμο Αγρινίου θα υπάρξει υποψήφιος από το χώρο της ΝΔ (έστω κι αν δεν θα δοθεί επίσημη στήριξη) αρνούμενος κατηγορηματικά την παρατήρηση στελέχους που είπε πως ακούγεται πως η ΝΔ δεν θα κατεβάσει υποψήφιο για να στηρίξει με αυτόν τον τρόπο τον νυν δήμαρχο.
Ωστόσο ο γραμματέας του κόμματος άκουσε πολλές παρατηρήσεις και κριτική για τη ασκούμενη πολιτική, ιατρός-μέλος της ΝΟΔΕ άσκησε κριτική στον υπουργό Υγείας ενώ άλλο στέλεχος διαφώνησε με την πρακτική να μην δοθούν χρίσματα λέγοντας πως «δεν πρέπει να ντρεπόμαστε να λέμε πως είμαστε ΝΔ».





Αναδημοσίευση από το agrinionews.gr