Το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» Νομού Αιτωλοακαρνανίας, Μεσολόγγι – Αγρίνιο, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Νίκο Αλιάγα και τον Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία – Γονέων & Φίλων «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ» για τις δωρεές τους, οι οποίες ενισχύουν το έργο και τις δράσεις του Εργαστηρίου.
Η προσφορά του Νίκου Αλιάγα
Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στον καταξιωμένο συντοπίτη μας Νίκο Αλιάγα, ο οποίος επέλεξε η αμοιβή του για το έργο «Επιστροφή στο πρώτο φως. Το Μεσολόγγι του Νίκου Αλιάγα» να διατεθεί ως δωρεά στο Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ».
Το συγκεκριμένο έργο, αφιερωμένο στο Μεσολόγγι μέσα από τη φωτογραφική ματιά του Νίκου Αλιάγα, αποτέλεσε και ένθετο της εφημερίδας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ».
Σε ευχαριστήρια ανακοίνωσή του, το Εργαστήρι σημειώνει:
«Η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι νέοι με νοητική αναπηρία και οι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως “ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ” Νομού Αιτωλ/νίας, Μεσολόγγι – Αγρίνιο, ευχαριστούμε θερμότατα τον εξαιρετικό και καταξιωμένο συντοπίτη μας κ. Νίκο Αλιάγα για την προσφορά του, αντί αμοιβής για το έργο του “Επιστροφή στο πρώτο φως. Το Μεσολόγγι του Νίκου Αλιάγα”, το οποίο αποτέλεσε και ένθετο της εφημερίδας “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”, να γίνει δωρεά στο Εργαστήρι μας, με στόχο τη στήριξη των δράσεών μας.
Η έμπρακτη συμπαράστασή του έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο και ευαίσθητο κοινωνικό έργο που επιτελούμε».
Δωρεά από την «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ» στη μνήμη της Μαρίας Τσούτσου
Παράλληλα, το Εργαστήρι ευχαριστεί θερμά τον Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία – Γονέων & Φίλων «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ» για τη χρηματική δωρεά που πραγματοποίησε εις μνήμην της Μαρίας Τσούτσου.
Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση:
«Πρέπει να γνωρίζετε ότι τα χρήματα αυτά θα διατεθούν υπέρ των εκπαιδευομένων με νοητική αναπηρία, που το πρόβλημά τους διαρκεί όσο και η ζωή τους και η φοίτησή τους είναι εντελώς δωρεάν».
Το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΑΣ» εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του για τις δύο προσφορές, οι οποίες συμβάλλουν στη συνέχιση του κοινωνικού και εκπαιδευτικού έργου του Εργαστηρίου σε Μεσολόγγι και Αγρίνιο.



