Καθολική αποδοχή στη διοίκηση Κουτσουπιά – Επικυρώθηκε το σχέδιο δράσης για την επόμενη μέρα του Συνεταιρισμού

Σε κλίμα απόλυτης συσπείρωσης και αισιοδοξίας για το μέλλον, ολοκληρώθηκαν σήμερα οι εργασίες της εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης του Α.Σ. Ένωση Αγρινίου, με τα μέλη να δίνουν καθολικά ψήφο εμπιστοσύνης στη διοίκηση και στο σχέδιο δράσης που παρουσιάστηκε για τα επόμενα χρόνια.

Κατά τη συνέλευση παρουσιάστηκε ο αναλυτικός απολογισμός της προηγούμενης περιόδου, καθώς και οι επενδυτικές πρωτοβουλίες που έχουν ήδη δρομολογηθεί ή βρίσκονται υπό σχεδιασμό. Ο πρόεδρος κ. Θωμάς Κουτσουπιάς, ο διευθυντής κ. Νίκος Καζαντζής και στελέχη του Συνεταιρισμού ανέλυσαν οικονομοτεχνικά δεδομένα, ενημέρωσαν για τα τρέχοντα ζητήματα της οργάνωσης και τοποθετήθηκαν για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο ο αγροτικός κόσμος.

Ο κ. Κουτσουπιάς παρουσίασε επίσης τις θέσεις της Ένωσης Αγρινίου και τις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί προκειμένου, όπως είπε, «η επόμενη μέρα να μην επιφυλάξει δυσάρεστες εκπλήξεις», ενώ έθεσε με σαφήνεια το πλαίσιο πορείας για τη νέα θητεία.

Καθολική επιβεβαίωση της διοίκησης

Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν με κάλπη, σύμφωνα με το καταστατικό. Η καταμέτρηση ανέδειξε την καθολική αποδοχή του κ. Κουτσουπιά από τα μέλη του Συνεταιρισμού, επιβεβαιώνοντας την εμπιστοσύνη στην πορεία και στις επιλογές της διοίκησης.

Σε δήλωσή του μετά το αποτέλεσμα, ο πρόεδρος ανέφερε:

«Οι προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας είναι μεγάλες και δύσκολες. Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη ή εφησυχασμό. Ο Συνεταιρισμός έχει με κόπο κατακτήσει το δικαίωμα να παρεμβαίνει και να συνδιαμορφώνει καταστάσεις, υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα των μελών του και των παραγωγών. Αυτό κάναμε μέχρι σήμερα και αυτό καλούμαστε να κάνουμε και στη συνέχεια».

Και κατέληξε:
«Η Ένωση Αγρινίου έχει διαδρομή σχεδόν ενός αιώνα. Η δική μας ευθύνη είναι να διασφαλίσουμε ότι η διαδρομή αυτή θα συνεχιστεί και για τον επόμενο…»