Μετά από συνάντηση με το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Κατοίκων Γαλατά και Περιθωρίου Δήμου Χάλκειας, Κύριο Χρήστο Τσορτό του Νικολάου και την εκτενή ενημέρωση και πληροφόρηση που είχαμε – καθώς ο κ. Τσορτός εκφράζει τις απόψεις όλης της επιτροπής που συναντήθηκε με τον Υφυπουργό κ. Γ. Ντόλιο προχθές στην Αθήνα – είναι επιβεβλημένο να ξεκαθαρίσουμε ότι:
Τα όσα γράφτηκαν σε προηγούμενη ανάρτησή μας σχετικά, με την σύσκεψη της επιτροπής με τον Υφυπουργό κ. Ντόλιο, διατυπώθηκαν ύστερα από λανθασμένη πληροφόρηση που είχαμε και σε καμία περίπτωση, αυτή η ενημέρωση δεν προήλθε από μέλος της επιτροπής και πολύ δε περισσότερο τα όσα γράφτηκαν δεν απηχούν στις σκέψεις ή τις κρίσεις κανενός μέλους της επιτροπής του Γαλατά που συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Εσωτερικών.
Ειλικρινά ζητάμε συγνώμη στα μέλη της επιτροπής που θίχτηκαν από την ανάρτησή μας και να επαναλάβουμε ότι τα σχόλια στην εν λόγω ανάρτηση αποτελούσαν δικές μας και μόνο απόψεις και εκτιμήσεις. Φυσικά η συγνώμη απευθύνεται και στους Υφυπουργούς κ.κ. Γ. Ντόλιο και Θ. Μωραΐτη.
Για το MessolonghiNews

Δημήτρης Μαλαβέτας