ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ της ΕΛ.ΑΣ. στη Δυτική Ελλάδα της 16ης Νοεμβρίου 2021

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή, παράβαση του νόμου περί όπλων και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, επ΄ αυτοφώρω, προχθές το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, τη στιγμή που είχε διαρρήξει σταθμευμένο αυτοκίνητο ηλικιωμένου και είχε αφαιρέσει ένα συλλεκτικό νόμισμα δολαρίου.

Σε σωματική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον δράστη βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν ένα μαχαίρι αναδιπλούμενο και μία αυτοσχέδια συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για απάτη

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστου δράστη.

Ειδικότερα, ημεδαπός άνδρας έλαβε μήνυμα με φερόμενο αποστολέα τράπεζα, ζητώντας του τα προσωπικά του στοιχεία, λόγω σφαλμάτων στο προφίλ του.

Στη συνέχεια ο παθόντας συμπλήρωσε τα προσωπικά του στοιχεία και ο άγνωστος δράστης, πραγματοποίησε από τον λογαριασμό του παθόντα μεταφορά του χρηματικού ποσού των 9.000 ευρώ σε λογαριασμούς τρίτων.

 

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι μετέβη σε κατάστημα και με το πρόσχημα της ανταλλαγής χρημάτων, της αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (50) ευρώ.

Σε σωματική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον δράστη βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν μέρος των κλεμμένων χρημάτων, τα οποία αποδόθηκαν στην παθούσα.

 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος τεσσάρων αγνώστων δραστών για ληστεία

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος άγνωστων δραστών, οι οποίοι χθες το βράδυ, στην Πάτρα, προσέγγισαν αλλοδαπό άνδρα την ώρα που επιβιβαζόταν στο αυτοκίνητο του και ο ένας με την απειλή μαχαιριού του αφαίρεσε το τσαντάκι του, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (1.500) ευρώ και έγγραφα.

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο αλλοδαποί, διότι ενεργώντας από κοινού, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν διαμέρισμα, με σκοπό την κλοπή, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

 

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη δυο ημεδαπών για παράβαση του νόμου περί όπλων και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν επτά γραμμάρια κάνναβης και ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα κυνηγητικό όπλο, που κατείχε παράνομα.