ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ της ΕΛ.ΑΣ. στη Δυτική Ελλάδα της 14ης Σεπτεμβρίου 2021

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για καλλιέργεια ναρκωτικών

 

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, σε αποθήκη και σε αγροτεμάχιο – ελαιώνα, εντοπίστηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν δύο δενδρύλλια κάνναβης, βρισκόμενα σε πλήρη ανάπτυξη, ύψους (2,50) μέτρων.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι αφαίρεσε φορτηγό αυτοκίνητο άνδρα.

 

Σύλληψη ημεδαπού για συνέργεια σε διακεκριμένη κλοπή και σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για διακεκριμένη κλοπή

 

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Αττική, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Αττικής, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για συνέργεια σε διακεκριμένη κλοπή.

 

Ειδικότερα, άγνωστος δράστης χθες το μεσημέρι, προσποιούμενος υπάλληλο της ΔΕΗ εισήλθε σε οικία ηλικιωμένης γυναίκας στα Καλάβρυτα και με την μέθοδο της απασχόλησης, της αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (10.620) ευρώ, ενώ στη συνέχεια διέφυγε με όχημα στο οποίο τον ανέμενε ο συλληφθείς άνδρας.

Ο συλληφθείς εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Αττικής να κινείται με το όχημα ως οδηγός στην Αττική Οδό και συνελήφθη.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για απάτη

 

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας Κυλλήνης σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη.

Ειδικότερα, άγνωστος δράστης επικοινώνησε με ημεδαπό άνδρα, ο οποίος είχε αναρτήσει σε ιστοσελίδα, αγγελία πώλησης μηχανήματος έργων και στη συνέχεια του απέσπασε τα στοιχεία της τραπεζικής του κάρτας, με αποτέλεσμα να αφαιρέσει από λογαριασμό του παθόντα το χρηματικό ποσό των (11.300) ευρώ.