ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ της ΕΛ.ΑΣ. της 1ης Σεπτεμβρίου 2021

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, ένα μαχαίρι.

 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για απάτη

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστων δραστών.
Ειδικότερα, ημεδαπός άνδρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με άγνωστο δράστη, ο οποίος ανήρτησε σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης αγγελία πώλησης αυτοκινήτου και συμφώνησαν για την αγοραπωλησία.
Ο παθόντας απέστειλε στον δράστη για την αγορά του οχήματος το χρηματικό ποσό των (3.160) ευρώ, χωρίς ωστόσο να έχει παραλάβει το όχημα έως σήμερα.

 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για απάτη

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστων δραστών.
Ειδικότερα, ημεδαπή γυναίκα επικοινώνησε τηλεφωνικά με άγνωστο δράστη, ο οποίος ανήρτησε σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης αγγελία πώλησης αυτοκινήτου και συμφώνησαν για την αγοραπωλησία.
Η παθούσα απέστειλε για την αγορά του οχήματος το χρηματικό ποσό των (1.540) ευρώ στον δράστη, χωρίς ωστόσο να έχει παραλάβει το όχημα έως σήμερα.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε περιοχή του Ξηρομέρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δυο ετών για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.