Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Μεσολογγίου, για τους χειρισμούς της περιφερειακής αρχής και ιδιαίτερα του Περιφερειάρχη, Νεκτάριου Φαρμάκη για το μεγαλεπήβολο σχέδιο της κατασκευής του μεγάλου φωτοβολταϊκού πάρκου στο Μεσολόγγι.

Ο κ. Καραδήμας μιλώντας στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Μεσολογγίου με αφορμή την υπογραφή του καταστατικού και την ανάδειξη προσωρινών διοικήσεων στις ενεργειακές κοινότητες των ΤΟΕΒ υπογράμμισε ότι ανοίγει ο δρόμος για την ενεργειακή αυτονόμηση των ΤΟΕΒ και κυρίως για την οικονομική τους εξυγίανση και τη μείωση του κόστους άρδευσης για τους αγρότες.

Ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Μεσολογγίου τόνισε ότι από πλευράς Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ,και ειδικά του περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη έχει δοθεί βαρύτητα με ανάληψη και άλλων πρωτοβουλιών για την βελτίωση της απόδοσης των ΤΟΕΒ και έκανε αναφορά στον διπλασιασμό της χρηματοδότησης για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων. “Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Νεκτάριο Φαρμάκη για την συμπαράσταση και την συνδρομή του στο δύσκολο έργο μας” τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καραδήμας.

Τέλος ο κ. Καραδήμας ως ακόμη ένα μέτρο για την οικονομική εξυγίανση των ΤΟΕΒ επανέλαβε την πρόταση που έχει υποβάλλει στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Σπήλιο Λιβανό για “διασύνδεση” των ενισχύσεων ΟΣΔΕ με την ορθολογική χρήση του νερού.

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ