Διακόσμηση σπιτιού και όχι μόνο. Είναι κάτι που όλοι μας λίγο πολύ, βάζουμε το χεράκι μας για να πετύχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Αν μη τι άλλο, άπαξ και το κάνουμε αυτό που θέλουμε και βγει έτσι όπως το είχαμε φανταστεί, θα νιώσουμε ένα αίσθημα χαράς που το καταφέραμε.

Πως διακοσμούμε όμως όμορφα και φινετσάτα το χώρο μας; Η σωστή απάντηση στο εν λόγω ερώτημα είναι ότι έγκειται στο γούστο του καθένα από εμάς. Δηλαδή σε αυτό που μας αρέσει, μας εκφράζει και μας τραβάει το ενδιαφέρον πραγματικά. Για παράδειγμα, σε κάποιους αρέσει να τοποθετούν μποέμ φωτιστικά που αναδεικνύουν το χώρο του καθιστικού ή και της τραπεζαρίας. Κάποιοι άλλοι έχουν πάθος με τα φυτά και τοποθετούν σε πολλά μέρη της οικίας τους, αρκετά από αυτά. Άλλοι διακοσμούν το χώρο τους με ξύλινες μάσκες από διάφορα μέρη του κόσμου που έχουν ταξιδέψει ή βάζουν αντίγραφα αγαλμάτων που προσδίδουν κάποια αίγλη στο χώρο τους. Και άλλα πολλά…

Όμως όλοι τους έχουν κάτι κοινό όπου σίγουρα θα υπάρχει στο χώρο τους και για να δώσουμε λύση στο «αίνιγμα», μιλάμε για μαγευτικούς πίνακες σε καμβά. Αναμφισβήτητα αποτελεί μια από τις πλέον ασφαλείς επιλογές διακόσμησης εσωτερικών χώρων, μιας και δίνουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο, χρώμα και ζωντάνια όπου και να τους τοποθετήσουμε.

Δεν υπάρχει σπίτι στις μέρες μας που να μην έχει έστω και έναν πίνακα. Είναι κάτι που σίγουρα δείχνει το προσωπικό μας γούστο και το εντάσσουμε στο περιβάλλον που θέλουμε για να δέσει αρμονικά το χώρο. Οι επιλογές που έχουμε σε μεγέθη είναι πραγματικά πάρα πολλές. Μπορούμε να πάρουμε μικρών διαστάσεων πίνακα ή ακόμα και να καλύπτει σχεδόν ολόκληρο το εμβαδό του τοίχου μας. Τόσο απλά!

Άλλο θετικό που έχουν οι πίνακες σε καμβά είναι η τεράστια θεματολογία που διατίθενται. Μπορούμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε ζωγραφικά μοτίβα γνωστών καλλιτεχνών του χώρου, αγαπημένα cartoons για τα υπνοδωμάτια των παιδιών μας, μέχρι και βραβευμένες λήψεις φωτογράφων, είτε παρμένες από τη φύση, είτε από μεγάλες αστικές περιοχές. Ότι και να θελήσουμε, σίγουρα θα το βρούμε! Κι αν δεν υπάρχει, μπορούμε κάλλιστα να δώσουμε το θέμα της αρεσκείας μας και να τυπωθεί ακριβώς στο μέγεθος του πίνακα που θα επιλέξουμε, εννοείται σε άριστη ποιότητα!

Υπάρχει όμως και μια νέα τάση που σιγά σιγά αρχίζει να ξεδιπλώνεται… και δεν είναι άλλη από τα παραβάν που έχουν ήδη κατακλύσει πολλούς επαγγελματικούς χώρους. Τα βλέπουμε συχνά να κάνουν την εμφάνισή τους σε καφετέριες και bars, σε πολλά κέντρα αισθητικής, σε κομμωτήρια, σε ενδυματολογικά καταστήματα  και πολλά ακόμα που ίσως να μην έχουμε παρατηρήσει.

Τα παραβάν όμως, μπορούν κάλλιστα να τοποθετηθούν στην οικία μας, διότι εκτός από την κανονική τους χρήση, δηλαδή ως μέρος που αλλάζουμε ρούχα, θα μπορούσαν πολύ εύκολα να γίνουν διακοσμητικό κομμάτι κάποιου χώρου. Και αυτό διότι έχουν επίσης μεγάλο θεματολόγιο, όπως ακριβώς οι πίνακες, αλλά και δύο μεγάλα αβαντάζ…

Το πρώτο είναι ότι δεν θα χρειαστεί να ανοίξουμε κάποια τρύπα σε τοίχο, που πολλοί είναι εκείνοι που δε θέλουν να «χαλάσουν» το χώρο τους και το δεύτερο είναι, ότι πάρα πολύ εύκολα μπορούμε να το μεταφέρουμε σε άλλο μέρος, απλά διπλώνοντάς το, διακοσμώντας ένα άλλο χώρο!

Ότι και να διαλέξετε, σημασία έχει να σας αρέσει!

Για να δείτε παραβάν μπείτε εδώ: https://www.stickerman.gr/paravan/

Για να δείτε πίνακες σε καμβά μπείτε εδώ: https://www.stickerman.gr/pinakes/pinakes-se-kamva/