Σε αποκλιμάκωση βρίσκεται η COVID19 στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου, κάτι που φαίνεται αφενός από τα ελάχιστα νέα κρούσματα που επιβεβαιώθηκαν το τελευταίο δεκαήμερο και αφετέρου από τη μείωση των νοσηλευόμενων στο Νοσοκομείο της πόλης.

Ειδικότερα σήμερα Δευτέρα 14/6 στην κλινική COVID του νοσοκομείου Μεσολογγίου νοσηλευόταν τρεις ασθενείς, ενώ δυο ασθενείς παρακολουθούνται ως «ύποπτα» περιστατικά.

Ταυτόχρονα, με κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό ρυθμό συνεχίζονται, οι εμβολιασμοί στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου με τον ημερήσιο μέσο όρο τους να ξεπερνά τους 600!

Από τους υπεύθυνους του εμβολιαστικού κέντρου απευθύνεται σύσταση ώστε η προσέλευση να γίνεται 15΄ πριν το προγραμματισμένο ραντεβού για να αποφεύγεται άσκοπη αναμονή αλλά και συγχρωτισμός.

 

Ανάλογη εικόνα φαίνεται ότι διαμορφώνεται και στην περιοχή του Αγρινίου όπου κι εκεί τα νέα ημερήσια κρούσματα μειώνονται και έτσι στην Αιτωλοακαρνανία “κλείνει” ο μοιραίος κύκλος της έξαρσης της COVID19 των τελευταίων 50 ημερών. Ενδεικτικά χθες Κυριακή 13/6 στο νομό επιβεβαιώθηκε μόνο ένα νέο κρούσμα (ΔΙΑΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).