ΚΛΟΠΗΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ της ΕΛ.ΑΣ. στη Δυτική Ελλάδα της 12ης Ιουνίου 2021 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για απάτη

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη.

Ειδικότερα, ημεδαπός άνδρας είχε αναρτήσει αγγελία πώλησης τρακτέρ σε ιστοσελίδα και στη συνέχεια άγνωστος δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον παθόντα προσποιούμενος τον αγοραστή.

Ο άγνωστος δράστης έπεισε τον παθόντα να του γνωστοποιήσει τον αριθμό του τραπεζικού του λογαριασμού και της τραπεζικής του κάρτας, προκειμένου να καταβάλει (200) ευρώ ως προκαταβολή για την αγορά του οχήματος, με αποτέλεσμα ο δράστης να αποσπάσει από τον παθόντα, (200) ευρώ μέσω της εφαρμογής λεφτά στο λεπτό.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, σε περιοχή των Κρεστένων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Κρεστένων, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και εξυπηρετούσε στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος δεκαπέντε όρθιους πελάτες, πέρα των προβλεπομένων καθήμενων πελατών, υπερβαίνοντας το όριο πελατών.

Στον προσωρινά υπεύθυνο επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των (3.000) ευρώ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Συλλήψεις τεσσάρων ανήλικων για κλοπή

 

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, τέσσερις ανήλικοι, ηλικίας 16, 14, 13 και 13 ετών, διότι ενεργώντας από κοινού, έσπασαν παράθυρο καταστήματος στη Ναύπακτο και αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των (50) ευρώ.