ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ της ΕΛ.ΑΣ. στη Δυτική Ελλάδα της 30ης Μαΐου 2021 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, σε περιοχή της Πάτρας, από αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και αναπαρήγαγε μουσική με ενισχυτή και ηχεία.
Στον ιδιοκτήτη του καταστήματος βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ για την παραβίαση των μέτρων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και για βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στη Νέα Μανωλάδα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 25 συσκευασίες λαθραίου καπνού, 23 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 488 ευρώ.
Επιπλέον, ο συλληφθείς προέβαλλε αντίσταση στους αστυνομικούς κατά τη σύλληψή του.

 

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηλείας, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για απόπειρα κλοπής.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη εννέα αλλοδαπών για απόπειρα παράνομης εξόδου από την Χώρα

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στον Κρατικό Αερολιμένα Ακτίου, σε διαφορετικές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου – Βόνιτσας, εννέα αλλοδαποί, διότι αποπειράθηκαν να εξέλθουν από τη Χώρα με πτήσεις, που είχαν προορισμούς πόλεις της Γερμανίας και επέδειξαν κατά τον διαβατηριακό έλεγχο πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη δύο ημεδαπών ανδρών για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, δύο ημεδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν 10,3 γραμμάρια κάνναβης και μικροποσότητα κοκαΐνης.

Συλλήψεις δύο ημεδαπών για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών

Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα, σε διαφορετικές περιπτώσεις, σε περιοχές του Αιτωλικού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού και του Αστυνομικού Σταθμού Γαβαλούς, δύο ημεδαποί άνδρες, διότι λειτουργούσαν ως ιδιοκτήτες, δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και εξυπηρετούσε πελάτες, στο εσωτερικό των καταστημάτων ενώ αναπαρήγαγαν και μουσική, από τα ηχεία.

Σε κάθε συλληφθέντα επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα ύψους 4.000 ευρώ.