Δυστυχώς η αθλητική οικογένεια της ΑΕΜ θρηνεί σήμερα τον χαμό ενός ακόμη παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της. Μετά τον Γιώργο Μπακοδήμο και τον Δημήτρη Ψαράκο, που έφυγαν πρόσφατα από τη ζωή, σήμερα τους ακολούθησε ο Κώστας Καλτσούλας, σε ηλικία μόλις 62 ετών, που έχασε την μάχη με τον θάνατο μετά από παραμονή δύο περίπου μηνών στην εντατική.

Έφυγε έτσι από κοντά μας ένας φίλος, ένας καλός και ήσυχος άνθρωπος και οικογενειάρχης, ένας πρώην αθλητής και ποδοσφαιριστής, με ενεργό συμμετοχή και στα κοινά της πόλης.

Ο Κώστας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία σε νεαρή ηλικία από τον Αλικυρναϊκό του Αγίου Θωμά και το 1982 μεταγράφηκε στην ΑΕΜ, με την οποία αγωνίστηκε για 4 περιόδους (1982-1986), καλύπτοντας με επιτυχία την θέση του ακραίου αμυντικού συνήθως.

Υπήρξε ένα δυναμικό και αξιόπιστο μπακ με σοβαρότητα στο παιγνίδι του και σταθερότητα στην απόδοσή του, χωρίς λάθη και περιττές ενέργειες.

Ένας πολύ καλός παίκτης που κέρδισε τον σεβασμό των φιλάθλων, με το εξαιρετικό αθλητικό του ήθος να συμπληρώνει την εικόνα του εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Ο Κώστας έφυγε σήμερα βιαστικά, για να συναντήσει τους παλιούς του συμπαίκτες, Γιώργο Μπακοδήμο, Κώστα Ξηρό, Σπύρο Αχτύπη, Πάνο Σκάνδαλο και Βασίλη Καλύβα.

Αιωνία τους η μνήμη.

 

Μιλτιάδης Ζαβέρδας