Δείτε την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μεσολογγίου της 31ης Μαρτίου 2021.

Από το “00:23:00 του βίντεο έως στο 1:24:00” μπορείτε να δείτε την συζήτηση για την έγκριση του ισολογισμού – απολογισμού οικονομικής χρήσης  του δήμου για το έτος 2018

Στην συνέχεια μπορείτε να δείτε την υπόλοιπη συνεδρίαση και την οξεία αντιπαράθεση μεταξύ του δημάρχου Μεσολογγίου και της αντιπολίτευσης για την ενεργειακή κοινότητα.

Όπως θα διαπιστώσετε λόγω της έντασης ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος “παρέλειψε” να ζητήσει τη γνώμη του σώματος για “έκφραση” πρόθεσης για συμμετοχή του δήμου στην ενεργειακή κοινότητα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας!

Κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα κατά την συνεδρίαση που προκάλεσε η αντιπολίτευση! 

 

Επίσης αξίζει να επισημανθεί και μια λανθασμένη, εκ παραδρομής, αναφορά του κ. Λύρου για τις Εορτές της Εξόδου. Μια αναφορά που άφησε υπονοούμενα ότι η συμμετοχή των ντόπιων στις εκδηλώσεις δεν είναι εθελοντική.

Κάνουμε την επισήμανση διότι η κορυφαία στιγμή των εορταστικών εκδηλώσεων κάθε χρόνο είναι η Αναπαράσταση της Ανατίναξης του Χρήστου Καψάλη. Καθότι γνωρίζουμε ότι,  η συμμετοχή του ενσαρκωτή, των μελών της χορωδίας αλλά και των ΑηΣυμιωτών κάθε χρόνο γίνεται απόλυτα εθελοντικά.  

Επομένως στο όνομα της όποιας αντιπαράθεσης είναι απαράδεκτο να εκφέρονται τέτοιες εκφράσεις.