Δεν τα κατάφερε απέναντι στο Περιστέρι στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου ο “Τρικούπης” γνωρίζοντας την ήττα με 70-63.

Το συγκρότημα του Ντίνου Καλαμπάκου σήμερα έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση μέχρι και το 24΄41΄΄ δηλαδή μέχρι και το μέσο της τρίτης περιόδου όταν και προηγήθηκε με 18 πόντους διαφορά, 52-34.

Από εκείνο το σημείο το έμπειρο σύνολο του Περιστερίου άρχισε να “ροκανίζει” τη διαφορά με τους γηπεδούχους να παθαίνουν επιθετικό “μπλακ – άουτ” για να περάσουν για πρώτη φορά “μπροστά” στο σκορ 5 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα.

Από τους γηπεδούχους ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης Σαχπατζίδης έκανε ίσως την καλύτερη φετινή του εμφάνιση σημειώνοντας 20 πόντους, ενώ από τους φιλοξενούμενους ο Γούνταρντ ήταν ο “δήμιος” για την ομάδα του Μεσολογγίου πετυχαίνοντας 18 πόντους, πίσω από τη γραμμή των 6.75μ., με ευστοχία 6/7 προσπάθειες.

Από τη σημερινή εμφάνιση του ΜΕΣΟΛΌΓΓΙ ΒΑΧΙ αξιοσημείωτη ήταν η αμυντική της λειτουργία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα που εάν στους επόμενους αγώνες είναι ανάλογη και κυρίως εάν υπάρξει βελτίωση στην επιθετική λειτουργία και στις “χαμένες βολές” (σ.σ. 11 χαμένες) τότε είναι βέβαιο ότι θα έρθουν οι πολυπόθητες νίκες για την παραμονή στην BasketLeague.

Τα δεκάλεπτα της αναμέτρησης:
19-15, 45-32, 54-45, 63-70.