Αγαπητοί συνδημότες-ισσες,
έχω την τιμή να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου ως δημοτικής συμβούλου στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές του Διευρυμένου Δήμου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου με το συνδυασμό του κ. Κώστα Αντωνίου, “ξανά μπροστά”.
Η απόφασή μου αυτή είναι αποτέλεσμα έντονου προβληματισμού καθώς και της σταθερής μου θέσης ότι το πρώτο και σημαντικό βήμα για ένα καλύτερο μέλλον είναι η συμμετοχή όλων μας στα τοπικά δρώμενα.
Γνωρίζω καλά τα προβλήματα της περιοχής μας, αφού ζω συνεχώς εδώ, τα εμπόδια που θα συναντήσω, τα ιδιοτελή συμφέροντα και τις παγίδες που υπάρχουν στο δημόσιο βίο.
Σας διαβεβαιώνω όμως ότι δεν πρόκειται ποτέ να υποχωρήσω από τις βασικές αξίες που πρέπει να κατευθύνουν την πολιτική του Δήμου Μεσολογγίου. Γι’ αυτές τις αξίες, τις οποίες υπόσχομαι να υπηρετήσω πιστά και να εκφράσω με κάθε τίμημα, ζητώ να με εμπιστευθείτε με την ψήφο σας.
Κεντρικός μας στόχος και σκοπός είναι να προάγουμε σε όλους τους τομείς τον ευλογημένο τούτο τόπο, παρά τη δύσκολη γενική οικονομική συγκυρία και τις οικονομικές δυσκολίες, ειδικά του Δήμου μας.
Εκτιμώ ότι τόσο η προηγούμενη πολιτική πορεία, όσο και η επαγγελματική δραστηριότητα του Κώστα Αντωνίου, απερίφραστα καταδεικνύουν ότι υπήρξε πάντα δίπλα σε οποιοδήποτε θέμα, σε οποιοδήποτε ζήτημα ζητήθηκε η βοήθειά του.
Για το λόγο αυτό είμαι πεπεισμένη πως ο Κώστας Αντωνίου θα υπηρετήσει ξανά αυτόν τον τόπο με αγάπη, με δύναμη και δυνατότητα προσφοράς, πλαισιωμένος από μία ομάδα ανθρώπων – συνεργατών, οι οποίοι, όλοι μαζί θα αγωνιστούν και θα συνεργαστούν για το κοινό καλό.
Φίλες και φίλοι,

επειδή δικαιούμαστε να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες, απαιτείται, με ιδιαίτερη ευθύνη και ωριμότητα, η επιλογή του καθενός να βασίζεται στην ποιότητα των ανθρώπων που επιθυμούν να αναλάβουν την τύχη αυτής της πόλης.
Με τη συγκεκριμένη επιστολή μου γνωρίζω ότι «δεν κομίζω γλαύκας εις Αθήνας». Οι σκέψεις μου είναι και σκέψεις δικές σας, κι αυτό γιατί δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, όπως, ούτε και εσείς και ούτε φιλοδοξώ, να γίνω.
Η επιθυμία μου είναι, να καταθέσω τις δυνάμεις μου και να εργαστώ με φιλότιμο, για τον τόπο που ζω και μεγαλώνω τα παιδιά μου.

Εύχομαι από καρδιάς σε όλους τους υποψηφίους των Δημοτικών Εκλογών για τον Δήμο μας έναν καλό και τίμιο αγώνα.   

Με εκτίμηση
Εύη Τσαλαφούτα – Παπαθεοδώρου