ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ της ΕΛ.ΑΣ. στη Δυτική Ελλάδα της 27ης Ιανουαρίου 2021

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού με καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 μηνών για υπεξαίρεση.

Σύλληψη ημεδαπού για φθορά ξένης ιδιοκτησίας

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι προχθές (25-1-2021) αργά το βράδυ, στην Πάτρα, προκάλεσε φθορές σε Α.Τ.Μ. (Αυτόματη Ταμειολογιστική Μηχανή).

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού με καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στον Πύργο από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηλείας, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 17 μηνών και 10 ημερών για τα αδικήματα της αντίστασης, της απειλής κατά συρροή, της εξύβρισης , της διακεκριμένης φθοράς και της διατάραξης οικιακής ειρήνης.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών και όπλου

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, δύο ημεδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε ένα πτυσσόμενο στιλέτο συνολικού μήκους 21 εκατοστών και μικροποσότητα κάνναβης.