Μήνυση θα καταθέσει τελικά ο δήμαρχος Μεσολογγίου Κώστας Λύρος σε βάρος πολίτη της πόλης γιατί ο τελευταίος φέρεται να είχε λεκτικό επεισόδιο μαζί του χθες το απόγευμα έξω από το γήπεδο Μεσολογγίου. (ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΕΔΏ)

Την εξέλιξη αυτή γνωστοποίησαν στο MessolonghiNews με γραπτή τους δήλωση οι ειδικοί συνεργάτες του δημάρχου Μεσολογγίου, Γιάννης Αθανασίου και Σωκράτης Στέλιος με την οποία εκτός των άλλων διαψεύδουν το ρεπορτάζ που αναρτήσαμε χθες (ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΕΔΏ) για την λεκτική αντιπαράθεση του δημάρχου με τον πολίτη.

Αναφορικά με τη δήλωση των συνεργατών του κυρίου δημάρχου και τα όσα υποστηρίζουν ότι συνέβησαν ή δεν συνέβησαν για εμάς είναι ανάξια οποιουδήποτε σχολιασμού, καθώς πλέον η τοπική κοινωνία έχει αντιληφθεί ποιος παράγει μικροπολιτική και μόνο.

Όσον αφορά την πρόθεση του κυρίου δημάρχου να υποβάλει μήνυση το μόνο που θα υπενθυμίσουμε είναι ότι “Ο κ. Λύρος δεν έδειξε ανάλογη σπουδή όταν ο αντιδήμαρχος κ. Αντώνης Αλετράς κατά τη διάρκεια συνεδρίασης δημοτικού συμβουλίου εξύβρισε ανάλογα τον πρώην δήμαρχο κ. Νίκο Καραπάνο. Αλήθεια τότε ο κύριος δήμαρχος τι κυρώσεις επέβαλε στον συνεργάτη του; και κυρίως πως αντιλαμβάνεται τον σεβασμό στο θεσμό;”

Η δήλωση των κ.κ. Αθανασίου και Στελιου είναι η ακόλουθη:

Σε σχόλιο του ιστοτόπου www.messologhinews.gr για το επεισόδιο που έλαβε χώρα χτες το απόγευμα στο γήπεδο Μεσολογγίου γράφονται μεταξύ άλλων τα εξής:

«Η ένταση της αντιπαράθεσης ήταν τέτοια που κλήθηκε η αστυνομία καθώς από πλευράς δημάρχου Μεσολογγίου, με την προτροπή στενού του συνεργάτη υπήρξε πρόθεση για υποβολή μηνυτήριας αναφοράς για εξύβριση σε βάρος του πολίτη».

Πιο κάτω αναφέρεται:

«Η αντιπαράθεση έληξε με την παρέμβαση της αστυνομίας και άλλου συνεργάτη του δημάρχου Μεσολογγίου».

Τα παραπάνω είναι καθόλα ψευδή, υποβολιμαία και εκπορευόμενα από τη νοσηρή φαντασία του συντάκτη και όσων τον πληροφόρησαν καθώς ο ίδιος δεν ήταν παρών.

Η πραγματικότητα είναι η εξής: Ο κ. Δήμαρχος κάλεσε την Αστυνομία μετά το επεισόδιο και μόλις ήρθαν τους εξέφρασε την πρόθεσή του να καταθέσει μήνυση. Οι υποφαινόμενοι δύο συνεργάτες, φτάσαμε μετά την Αστυνομία η οποία αναζήτησε τον δημότη, αλλά δεν τον βρήκε.

Την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές συντάσσεται και η μήνυση κατόπιν επιθυμίας του κ. Δημάρχου.

Καταδικάζουμε έντονα τα παραπάνω γραφόμενα, αποκυήματα της φαντασίας ορισμένων και της προσπάθειας να δημιουργήσουν σενάρια, υποθέσεις, να θίξουν χαρακτήρες και να κατηγοριοποιήσουν κάποιους σε καλούς και κακούς. Η μικροπολιτική δεν πρέπει να έχει θέση σε αυτή την πόλη.”