Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η με «τηλεδιάσκεψη» και με οριακή πλειοψηφία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μεσολογγίου, καθώς τελικά 17 σύμβουλοι έδωσαν το παρόν.

Από την συνεδρίαση απουσίασε την παράταξη του πρώην δημάρχου Νίκου Καραπάνου πλην του κ. Σπύρου Καρβέλη που συμμετείχε στην συνεδρίαση ενώ δεν συμμετείχαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι Σπύρος Διαμαντόπουλος (σ.σ. εξήγησε του λόγους της απουσίας του), Δημήτρης Ράπτης, Χρήστος Τέγας και ο Δημήτρης Κοτσόργιος.

Το παρόν έδωσαν οι παράταξη του δημάρχου (12 σύμβουλοι), η ΣΥΜΜΑΧΊΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ (3 σύμβουλοι) και η ΛΑΙΚΉ ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΊΟΥ (1 σύμβουλος)

Έτσι υπήρξε η απαιτούμενη απαρτία των 17 συμβούλων  και όπως ήταν αναμενόμενο εγκρίθηκε το τεχνικό πρόγραμμα όπως και τα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Στην συνεδρίαση υπήρξε ένταση μεταξύ της προέδρου της Κοινότητας Μεσολογγίου Όλγας Δασκαλή και του προέδρου του σώματος, Γιάννη Τσώλου όταν ο τελευταίος δεν έδωσε το λόγο στην κ. Δασκαλή για τοποθέτηση επί του τεχνικού προγράμματος λόγω του ότι η πρώτη είχε θέσει νωρίτερα σειρά ερωτημάτων επ΄ αυτού.