Η υπηρεσία καθαριότητας ανέβασε στροφές και οι εργαζόνενοί της ανταμείβονται

Η δημοτική αρχή παραμένοντας στις δεσμεύσεις της για βελτίωση των συνθηκών εργασίας των εργαζομένων της καθαριότητας, ξεκίνησε σήμερα την καθημερινή διανομή φρέσκου γάλατος και ιματισμού (πλήρης εξοπλισμός) , τα οποία είχαν σταματήσει να διατίθενται τα τελευταία χρόνια.
Ο τομέας της καθαριότητας αποτελεί για το Δήμο Μεσολογγίου κορυφαία προτεραιότητα επεσήμανε ο Δήμαρχος Νίκος Καραπάνος, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις της υπηρεσίας (Αμαξοστάσιο) και συνομίλησε με τους εργαζομένους, μεταφέροντας ταυτόχρονα τις ευχές του για τις ημέρες του Πάσχα.
Συνοδευόμενος από τους αντιδήμαρχους Δημ. Μπουσμπουρέλη και Σπ. Καρβέλη καθώς και τον εντεταλμένο δημοτικό Σύμβουλο Λάμπρο Σταθόπουλο, ενημερώθηκε για ζητήματα που αφορούν τις συνθήκες εργασίας, αλλά και τον προγραμματισμό, προκειμένου ο δήμος να διατηρήσει την δυνατότητα άμεσης ανταπόκρισης στις ανάγκες που προκύπτουν καθημερινά.

Ο Δήμαρχος Μεσολογγίου, μεταφέροντας τις ευχές του για τις ημέρες του Πάσχα στους εργαζόμενους, σημείωσε πως η δημοτική αρχή στηρίζει έμπρακτα τους εργαζόμενους καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών υπό τις οποίες καλούνται να επιτελέσουν το έργο τους.
Στο πλαίσιο αυτό, εκτός της επαναφοράς διανομής γάλατος και ιματισμού, ήδη έχει γίνει βελτίωση των κτιριακών υποδομών στέγασης αλλά και του μηχανικού εξοπλισμού.