Με καθυστέρηση αρκετών μηνών καλύφτηκε η θέση αντιδημάρχου στο δήμο Μεσολογγίου που είχε μείνει κενή μετά την “παραίτηση” του Σπύρου Διαμαντόπουλου τον Μάρτιο.

Συγκεκριμένα με απόφαση (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΏ) του δημάρχου Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου ανατέθηκαν καθήκοντα αντιδημάρχου στον Χρήστο Μασαούτη με αρμοδιότητες θέματα που αφορούν τη δημοτική ενότητα Αιτωλικού.

Έτσι κλείνουν οι ανοιχτές εκκρεμότητες σχετικά με τις σύνθεση της δημοτικής αρχής που προκλήθηκαν από τις παραιτήσεις των κ.κ. Σπύρου Διαμαντόπουλου και Κωνσταντίνου Γιαννόπουλου καθώς όπως ήδη έχουμε γράψει τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η διαδικασία πρόσληψης νέου γενικού γραμματέα στο δήμο.

Μετά τη δημοσίευση της σχετικής απόφασης ο νέος αντιδήμαρχος σε ανάρτησή του στο Facebook σημείωσε:

Η επιλογή του δημάρχου μας Κώστα Λύρου να με ορίσει αντιδήμαρχο, υπεύθυνο για την Δ.Ε. Αιτωλικού, είναι μεγάλη τιμή για μένα.
Τον ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την εμπιστοσύνη. Η αποστολή είναι δύσκολη αλλά η “Δημιουργική Ανατροπή” είναι για τα δύσκολα… Είναι μονόδρομος η σκληρή δουλειά, η σοβαρότητα και η προσήλωση στους στόχους μας.
Προχωρούμε χωρίς προσωπικές στρατηγικές και ατζέντες, με πίστη και μοναδικό κίνητρο να υπηρετήσουμε αυτόν τον ευλογημένο τόπο με τον καλύτερο τρόπο.
Τα καλύτερα είναι μπροστά μας.”

Η επιλογή του δημάρχου μας Κώστα Λύρου να με ορίσει αντιδήμαρχο, υπεύθυνο για την Δ.Ε. Αιτωλικού, είναι μεγάλη τιμή για…

Δημοσιεύτηκε από Χρηστος Μασαουτης στις Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020